Hamilelik belirtileri? Yardım

whiskeyc

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
6
-1
6
22
Merhaba hanımlar. Aslında böyle bir şeyin ihtimalinin düşük olduğunu biliyorum fakat bazı belirtiler yaşıyorum. Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım boşalma olmadı ama zevk suyundan şüphe ediyorum. Herhangi bir giriş olmadı. 1 hafta geçti kasıklarımda ağrılar, sürekli idrara çıkma gibi belirtiler var. Adetime daha 10 gün var. Bundan bir şey olur mu? Kafama çok taktım. Çünkü istemiyorum.

Ay
Aynısını aynısını yaşadımm, adetime 10 gün vardı sadece sürtünme yaşandı çıplak şekilde, boşalma olmadı ama zevk suyu girmiş midir diye şüphelerim başladı 10 günü nasıl geçirdim anlatamam aşırı stresliydim, kasıklarım çok ağrıyordu olacakmışım gibi ama olmuyordum dakka başı tuvaletim olmasa bile idrara çıkıyordum ve acaba adet oldum mu diye sürekli afedersiniz tuvalete gidiyordum hastaneye gittim kasıklarım ağrıyor dedim test aldılar beta 0.11 çıktı gebelik yoktu ama adetim 3 gün gecikmişti bu sefer değer sonradan pozitif olabiliyormuş diye strese girdim ve adetim tam tamına 7 gün gecikti 7. Gün gecikmede oldum emin olun bana da zevk suyu yine de ihtimal var falan dediler ama çok düşük tabi, şuan stresten dolayı olamıyorsunuz aynısını yaşadım çünkü, sürekli soğan kaynatıp için ben öyle yaptım ne kadar kaynatıp içsem de stresli olduğum için 7. Gün gecikmede oldum 🥰
Selamlar ben adet oldum herhangi bir sorun olmadı. Sizinki de muhtemelen stresten gecikmiştir
Yaa bu yorumunuzu okumadan yazdım benim soruma da siz cevap vermişsiniz çok teşekkür ederimm 🥰💗

Back
X