Hamilelik belirtileri

11Merym

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
4
0
1
31
Kızlar ben gebelik düşünüyorum eşimle calismalara başladık şu an adet olalı 11 gün oldu fakat hafiften miğde bulantisi var kasıkta hafif ağrı var şeffaf bir akıntı geliyor hamile kalırsam bu 3 cu olacak diğerlerinde böyle sorun yaşamadım acaba hamilelik belirtisi için erken mi yoksa başına böyle birşey gelen var mı

Adet olalı 11 gün olduysa çok erken belirti olması için. Yumurta oluşup döllense bile döllendikten sonra rahme tutunması 6 7 gün sürüyor 😊

Yumurtlama döneminiz olabilir bu zamanları değerlendirin 😊 İnşallah hamile kalırsınız ❤

Kızlar ben gebelik düşünüyorum eşimle calismalara başladık şu an adet olalı 11 gün oldu fakat hafiften miğde bulantisi var kasıkta hafif ağrı var şeffaf bir akıntı geliyor hamile kalırsam bu 3 cu olacak diğerlerinde böyle sorun yaşamadım acaba hamilelik belirtisi için erken mi yoksa başına böyle birşey gelen var mı
Bende hiçbir belirti olmamıştı, reglim 2 gün gecikmişti her an regl olcakmış gibi hissediyordum. Bulantı bel ağrısı beyaz akıntı yaklaşık 2 3 hafta sonra falan başlamıştı.Belirti için çok erken grünüyor.Herkeste farklı olabilir tabi , inşallah hayırlısı ile hamilesinizdir.

Bir de hamilelikte akıntı beyaz renk oluyor, şeffafsa bence yumurtlama günlerinizdesiniz benim yumurtlama günlerimde şeffaf olurdu , iyi değerlendirin:)

Kasıktaki ağrılar bile yumurtlama günü ağrıları oluyor çünkü adet sonrası 14. günün 3 gün öncesi ve 3 gün sonrası çok önemli hamilelik için. Sizinde mutlaka bu önemli gününe denk gelmiştir

Back
X