- 15 Şubat 2022
- 32
- 9
- 1
- 32
- Konu Sahibi siriniko2511
-
Bende görüyorumAz önce sabırsız davranıp bir test yaptımben çok silik bir çizgi görüyorum ama bir de siz bakar mısınız Eki Görüntüle 3006853
Heyecan bastıBende görüyorumHerşey gönlünüzce olsun.
Gününüz geçtikten sonra kan tahlili verebilirsiniz diye biliyorum. Ama 2 günde bir artış değerlerine bakarlar.Heyecan bastıkaç gün sonra tekrarlayayım net çıkması için biliyor musunuz? 2 gün sonra yapsam olur mu
Teşekkür ederimGününüz geçtikten sonra kan tahlili verebilirsiniz diye biliyorum. Ama 2 günde bir artış değerlerine bakarlar.
Bende adetime 3 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı 3 gün sonra yine aynı çıktı kan verdim perşembe günü 68.12 çıktı aradan 5 gün geçti bugün yaptım tekrardan koyu bir çizgi çıktı. Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsunAz önce sabırsız davranıp bir test yaptımben çok silik bir çizgi görüyorum ama bir de siz bakar mısınız Eki Görüntüle 3006853
İnşallah ben de yanılmıyorumdur. 2 gün sonra regl olmazsam yine test yapıcam aynı çıkarsa gidip cuma kan vericem. Tiroid hastasıyım ve ilk denenemiz çok umutlanmak istemiyorumBende adetime 3 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı 3 gün sonra yine aynı çıktı kan verdim perşembe günü 68.12 çıktı aradan 5 gün geçti bugün yaptım tekrardan koyu bir çizgi çıktı. Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Siriniko canım başka belirtin var miydi gebeliğe yakınHeyecan bastıkaç gün sonra tekrarlayayım net çıkması için biliyor musunuz? 2 gün sonra yapsam olur mu
Önce bel ve kasık ağrısıyla başladı. Ve çok çok fazla akıntım vardı ama daha önce o sorundan dolayı fitil kullanmıştım önemsemedim nüksetti sandım. Daha sonraları midede yanma boğaz acısı bacak ağrısı kasık ağrısı kramp ve aşır derecede şişkinlik. Şişkinlik ve kasık ağrısı devam ediyo ve son 1 haftadır da baş dönmesi var. En ilginci ise kesinlikle ağlama kriziydi. Asla durduramadım sebepsiz saatlerece ağladımSiriniko canım başka belirtin var miydi gebeliğe yakın
Canım şişkinlik bende de var ve baya ayırıcı bir tanı ama geçen ayda böyleydim sebepsiz o yuzden bilemiyorumkiÖnce bel ve kasık ağrısıyla başladı. Ve çok çok fazla akıntım vardı ama daha önce o sorundan dolayı fitil kullanmıştım önemsemedim nüksetti sandım. Daha sonraları midede yanma boğaz acısı bacak ağrısı kasık ağrısı kramp ve aşır derecede şişkinlik. Şişkinlik ve kasık ağrısı devam ediyo ve son 1 haftadır da baş dönmesi var. En ilginci ise kesinlikle ağlama kriziydi. Asla durduramadım sebepsiz saatlerece ağladım
Ben çok sık üşütürüm. Çok şişkinliğim olur o yüzden aslında yazdığım hiçbirşeyi belirti olarak görmedim baş dönmesi hariç. Çünkü günlerdir baş dönmesi hiç geçmedi. Yine de kan testinde çıkana kadar kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum bence bu belirtiler tipik üşütme belirtisiCanım şişkinlik bende de var ve baya ayırıcı bir tanı ama geçen ayda böyleydim sebepsiz o yuzden bilemiyorumki
Günüm bugün 3 gün geçti ve sabah test yaptım ekliyorum. Sizce ne zaman kan testi yaptırmalıyım?Gününüz geçtikten sonra kan tahlili verebilirsiniz diye biliyorum. Ama 2 günde bir artış değerlerine bakarlar.
Bence bugün yaptırmalısınızGünüm bugün 3 gün geçti ve sabah test yaptım ekliyorum. Sizce ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Yaa tiroid hastası olduğum için zor olur diye umut edemiyodum teşekkür ederim içimi rahatlattınızBence bugün yaptırmalısınızGayet net görünüyor çünkü. Yaptırdıktan sonra 2 günde bir artışına bakıcaklar büyük bir ihtimal öyle okumuştum.
Güzel haberlerinizi bekliyorum. Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin.Yaa tiroid hastası olduğum için zor olur diye umut edemiyodum teşekkür ederim içimi rahatlattınızilk iş kan vericem bugün
Beta hcg 370 çıktı acil doktoru gebesiniz dediGüzel haberlerinizi bekliyorum. Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasip eylesin.
Yaaa hayırlı olsunBeta hcg 370 çıktı acil doktoru gebesiniz dedi
Çok çok teşekkür ederimYaaa hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?