Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

siriniko2511

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
32
9
1
32
Merhaba herkese. Öncelikle bir önceki adet dönemim 17 ocak idi. Adetimden sonra yumurtlama dönemini takip ederek özelikle yüksek hamilelik şansı olan günlerde korunmasız ilişki oldu. İlişkiden 3-4 gün sonra belde şiddetli ağrı yaşadım. Adet olmam gereken tarih 15 şubat. Adetten 1 hafta önce baş dönmem çok olunca idrar testi yaptım tek çizgi çıktı. Son 1 haftadır yoğun gaz sancım ve ara ara kasıklarımda ağrı oluyor. Hala başım dönüyor arada midem bulanıyor ama hiçbir adet belirtim yok. İlişkiden sonra ufak bir lekelenmem olmuştu ama önemsememiştim. Adet günüm pek şaşmaz genelde düzenli olurum ama henüz adet olmadım. İdrar testi yapmak için kaç gün bekleliyim?

Az önce sabırsız davranıp bir test yaptımben çok silik bir çizgi görüyorum ama bir de siz bakar mısınızEki Görüntüle 3006853
Bende adetime 3 gün kala yapmıştım böyle çıkmıştı 3 gün sonra yine aynı çıktı kan verdim perşembe günü 68.12 çıktı aradan 5 gün geçti bugün yaptım tekrardan koyu bir çizgi çıktı. Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına almak nasip olsun

İnşallah ben de yanılmıyorumdur. 2 gün sonra regl olmazsam yine test yapıcam aynı çıkarsa gidip cuma kan vericem. Tiroid hastasıyım ve ilk denenemiz çok umutlanmak istemiyorum
Size de hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin olmayanlara da versin inşallah

Siriniko canım başka belirtin var miydi gebeliğe yakın
Önce bel ve kasık ağrısıyla başladı. Ve çok çok fazla akıntım vardı ama daha önce o sorundan dolayı fitil kullanmıştım önemsemedim nüksetti sandım. Daha sonraları midede yanma boğaz acısı bacak ağrısı kasık ağrısı kramp ve aşır derecede şişkinlik. Şişkinlik ve kasık ağrısı devam ediyo ve son 1 haftadır da baş dönmesi var. En ilginci ise kesinlikle ağlama kriziydi. Asla durduramadım sebepsiz saatlerece ağladım

Canım şişkinlik bende de var ve baya ayırıcı bir tanı ama geçen ayda böyleydim sebepsiz o yuzden bilemiyorumki

Canım şişkinlik bende de var ve baya ayırıcı bir tanı ama geçen ayda böyleydim sebepsiz o yuzden bilemiyorumki
Ben çok sık üşütürüm. Çok şişkinliğim olur o yüzden aslında yazdığım hiçbirşeyi belirti olarak görmedim baş dönmesi hariç. Çünkü günlerdir baş dönmesi hiç geçmedi. Yine de kan testinde çıkana kadar kendimi umutlandırmamaya çalışıyorum bence bu belirtiler tipik üşütme belirtisi

Günüm bugün 3 gün geçti ve sabah test yaptım ekliyorum. Sizce ne zaman kan testi yaptırmalıyım?
Bence bugün yaptırmalısınız Gayet net görünüyor çünkü. Yaptırdıktan sonra 2 günde bir artışına bakıcaklar büyük bir ihtimal öyle okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…