- 22 Nisan 2022
- 9
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi Maviigunes
-
Hiç birşey bu zamana kadar da hiç birşeySelam kızlar. Lütfen buraya hamilelik belirtilerinizi yaza bilirmisiniz?. Çok acil
Gerçekten mi?
Evet herkesin farklı geçer kimsenin ki kimseye benzemez normal insan nasılsa dışardaki bekar nişanlı erkek farketmez bn öyle tek ayırt edici çocuk var normal hayatımda değişen birşey yokGerçekten mi?
Bende var ama hamilemiyim bilmiyorum((Evet herkesin farklı geçer kimsenin ki kimseye benzemez normal insan nasılsa dışardaki bekar nişanlı erkek farketmez bn öyle tek ayırt edici çocuk var normal hayatımda değişen birşey yok
Aynen benden deHiç birşey bu zamana kadar da hiç birşey
kasık ağrısı bel ağrısı memito uçlarında şişlik kararma (regl dönemimde asla ağrı çekmezdim)Selam kızlar. Lütfen buraya hamilelik belirtilerinizi yaza bilirmisiniz?. Çok acil
Ağrı tek taraflı miiikasık ağrısı bel ağrısı memito uçlarında şişlik kararma (regl dönemimde asla ağrı çekmezdim)
benim ikiisi de ağrıdı sol kasık ağrısı genelde belirti diyolarAğrı tek taraflı miii
Benim sağ taraf iki gündür ağrıyor bayağı ya belirgin bir sekilde inşallah gebeliktendirbenim ikiisi de ağrıdı sol kasık ağrısı genelde belirti diyolar
Bende de kasık ağrısı, bel ağrısı, baş ağrısı varkasık ağrısı bel ağrısı memito uçlarında şişlik kararma (regl dönemimde asla ağrı çekmezdim)
Başka belirtiniz var mı?Benim sağ taraf iki gündür ağrıyor bayağı ya belirgin bir sekilde inşallah gebeliktendir
Meme hassasiyeti var ama her adet öncesi olur oBaşka belirtiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?