• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 30-31 Ağustos-1 Eylül olanlar buyrun beraber bekleyelim🥳🌸

İstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derim
ben göründüm canım geçen ay gittim tiroid değrim yüksek çıktı 5 çıktı ilaç başladık onun dışında sorun yok denildi bir yıl geçmediği için de bi müdahalede bulunmadı

Ben dpo 7 deyim henüz ama hissediyorum yine negatif olduğunu. O kadar bitmiş ve umutsuz hissediyorum ki. Benimle aynı zamanlarda evlenen herkesin çocuğu var tek ben kaldım. Sabahlara kadar ağlayasım var sanki ne yaparsam yapayım boşa uğraşıyorum çok yoruldum kızlar. Artık kendimi motive de edemiyorum önümüzdeki ay için. Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın çok doldca

Ben dpo 7 deyim henüz ama hissediyorum yine negatif olduğunu. O kadar bitmiş ve umutsuz hissediyorum ki. Benimle aynı zamanlarda evlenen herkesin çocuğu var tek ben kaldım. Sabahlara kadar ağlayasım var sanki ne yaparsam yapayım boşa uğraşıyorum çok yoruldum kızlar. Artık kendimi motive de edemiyorum önümüzdeki ay için. Canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın çok doldum gerçekten
canım al benden de o kadar altı ay oldu artık çok yoruldum ya

İstemeye devam ettiğimiz sürece de olmicak zannediyorum bu ay bi doktora görüncem artık bence sende görün derim
Birisinin 12 de negatif 14. gün pozitif görmüş bilmiyorum hâlâ içimde azıcık olsa da umut var. Ben bu ay kesin oldu diye düşündüm çok belirti yaşamıştım oysa ki regl olana kadar hep umut olacak gibi bu gidişle

İnsanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
Sizinle uzun zamandır denk geliyoruz benim de 1 yıl olacak Ekim'de her ay umutla bekledim sürekli sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim sorun yok takma kafana üzülme dedi doktorum en son eşim bende gideyim dedi sonuç facia şimdi düşünüyorum da insanın yine de umudunun olması ne kadar güzelmiş sürekli düşünüyorum tüp Bebek olur mu ya o da olmazsa ya evimizde o çocuk sesi hiç olmazsa saçma sapan psikolojiye girdim bu süreçler gerçekten çok zormuş çevremdeki herkesin sürekli yoksa hamile misin diye sorması parçalıyor resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sizinle uzun zamandır denk geliyoruz benim de 1 yıl olacak Ekim'de her ay umutla bekledim sürekli sorunu kendimde aradım defalarca kadın doğuma gittim sorun yok takma kafana üzülme dedi doktorum en son eşim bende gideyim dedi sonuç facia şimdi düşünüyorum da insanın yine de umudunun olması ne kadar güzelmiş sürekli düşünüyorum tüp Bebek olur mu ya o da olmazsa ya evimizde o çocuk sesi hiç olmazsa saçma sapan psikolojiye girdim bu süreçler gerçekten çok zormuş çevremdeki herkesin sürekli yoksa hamile misin diye sorması parçalıyor resmen rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Ayy evet ya çocuk olmazsa ya bizim de başkaları gibi evimiz yuva olmazsa diye düşünüyorum bazen.. Allah'ım hepimize yardım etsin ben yine regl olmuşum inşallah eylül ayı hepimize umut olur

Ayy evet ya çocuk olmazsa ya bizim de başkaları gibi evimiz yuva olmazsa diye düşünüyorum bazen.. Allah'ım hepimize yardım etsin ben yine regl olmuşum inşallah eylül ayı hepimize umut olur
İnşallah tek duam regl tarihim 2 Eylül benim ama hiç umudum yok her şey anlamını yitirdi sanki hayatımda

Ben de eşimle 13 aydır evliyim 7 aydır çocuk istiyoruz klomen kullandım doktora gittim bi sıkıntı yoktu b12 eksikligim vardı iğne vuruldum geçen ay ve son iki aydır gerçekten aklıma takmiyorum salmistim hatta folik asidi bile üç dört gün unuttugum oldu ama bu ay hiç beklemedigim ortamlarda gülerken bildiğini Ağrı'dan saniyelik kalakaldigim durumlar başıma geldi uyuyorum sürekli iştah sıfır artma olmadi bel ağrım var şu anda da 30 Ağustos regl olmam gerekiyor bugün 26.gunum 27/28 civarı değişiyor dongum bugün test yaptım ilk idrarla değil ama negatif çıktı sizce erken mi olsa gözükmez miydi zaten

Bugün adet olmam lazım ama testim bu şekilde olsaydı kırmızı olması lazımdı dimi??

Eklentiler

• IMG_7719.webp
    IMG_7719.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 98
Aşkım sonuç 1.20 0-5 imkansız yani geç döllenme olmadı da imkansız
Ya diğer bi topikte okudum omunda böyleymiş bir gün sonra sanırım testi tekrarlamış ve 4.70 çıkmış sonuç
D dahacokerken Burayı da aydınlatıp umut ol bizlere canımmm💕🫠🫶🏻🧿
Kızlar evet iki gün önce 1.85 olan değerimi dün 4.70 olarak gördüm yani dün 2.7 görmete razıydım 48 saat değil de 24 saat geçtiği için varsa yarım kat artış olmuştur diyordum. Henüz hala 5 in altında kalıyor bugün yarın netleşir inşAllah durum.
1.85 değerini aldığımda chat gpt ye sormuştum hamile olmayan kadında hcg 1 in üzerine çıkar mı hcg dönemsel daglalanma ile artar mı vs diye , chat gpt ise kadında kimyasal gebelik geçmişi yoksa, hormon içeren ilaç kulanmıyorsa, tümör yoksa, 40 yaşın altındaysa eğer değeri 1 in üzerine çıkmazmış gebelik yoksa. Değerin bu 4 durum kadında yokken 1 in üstüne çıkması gebelik şüphesiyle oluyormuş implantasyon bittiği gibi yakalamışız gibi düşün. Ayrıca hcg nin dönemsel dalgalanmalardan etkilenmediğini de söyledi. Bu yüzden 1.20 de benzer bir sonuç bence. Ben de chat gpt nin yalancısıyım o böyle yazdığında çok umutlanıp tekrar kan verdim. Hala sınırdayız bugün dayanabilirsem bekleyeceğim 🩷✨

Bat 2 Eylül kızlar dün çizgiyi sadece ben goruyordum. Foto da belli olmuyordu . Bugün biraz belli oluyor çıplak gözle daha net . Pazartesiye kadar kan vermek için bekliyim diyordum. Marka laboquick kaset teset productor de hızlı gebelik testi . Sizce varmı dün çok az olup çizginin bugün artmas beni heyecanlandırdı da .
IMG_20250829_092411.webp
IMG_20250829_094157.webp

Back
X