- 7 Ocak 2023
- 21
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluprnses
-
Sen hamile fakan değilsin için rahat olsun dediğin kadar kolay ve imkan dahilinde bir durum değil canım hamilelik. Keyfine bak.Merhaba kızlar öncelikle yaşım 20 daha yaşımı küçük buluyorum bundan 15 kasım gibi sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma gerçekleşmedi hamile olmak istemiyorum..reglime 5 gün geciktikten sonra regl oldum sanırım ama bilmiyorum 4 -5gün sürdü şimdi de reglime 10 gün falan var umarım olurum..bu süreçte ağır hasta oldum şiddetli öksürük oldu sırtım ağrıyor ve yatarken karnım kasılıyor gibi hissediyorum test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim (lütfen linçlemeyin böyle olsun istemezdim sadece cevap verin )
Teşekkür ederim :')Sen hamile fakan değilsin için rahat olsun dediğin kadar kolay ve imkan dahilinde bir durum değil canım hamilelik. Keyfine bak.
Sadece sürtünmüşsünüz, ilişkiye girmemişsiniz.sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma gerçekleşmedi
Evet içine boşalma olmadı ama karnımın şiştiğini ve kasıldığını hissediyorum test verdim negatif çıktı ondan 2 gün sonrada adet oldum yinede cevapladığınız için teşekkür ederim beni mutlu ettinizSadece sürtünmüşsünüz, ilişkiye girmemişsiniz.
Karnın büyümesi ve ilk hareketler 5. ayda falan hissediliyor.Evet içine boşalma olmadı ama karnımın şiştiğini ve kasıldığını hissediyorum test verdim negatif çıktı ondan 2 gün sonrada adet oldum yinede cevapladığınız için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz
Zaten testte yaptirmissiniz. Cok endise ediyorsaniz tekrar test yapin. Ama hamile degilsiniz.Çünkü bazı sitelerde hamileyken de adet olabiliyor çok endişeleniyorum zevk suyundan korkuyorum o yüzde 1 ihtimal beni bulursa Dünya'da bir ilk yaşanır valla
Gerçekten öyle mi düşünüyorsunuz :) yorumunuz için teşekkür ederim umarım öyledir beni çok mutlu ettinizhamile değilsinizz psikolojik
Canim bu kadar korkuyorsan neden korunmadan yasiyorsun iliski? Psikolojik tamamen seninki. Stres yapma bir dahada bu topa girme.Yorumunuz için teşekkür ederim sizi sıkmak istemem ama karnım şiş gibi hissediyorum kasılıyor gibi sanki reglime 9 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle oluyor emin olamadım
Yorum için çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız çok haklısınız bir daha böyle bir şey yapmayacağımCanim bu kadar korkuyorsan neden korunmadan yasiyorsun iliski? Psikolojik tamamen seninki. Stres yapma bir dahada bu topa girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?