- 7 Ocak 2023
- 21
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi mutluprnses
-
Evet olabilirsinsevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
sevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
3 gebelik geçirdim adet görmedimaşırı haklısınız çok pişmanım tövbe ettim umarım hamile değilimdir siz hamile oldunuz mu eğer olduysanız adet gördünüz mü
ya lütfen düzgün yorum yapın zaten üzgünüm..karında hissetmek için 5 ayı geçesi lazımmış doğru muÜç beş güne tekme atmaya başlar anlarsın zaten
geçmesiya lütfen düzgün yorum yapın zaten üzgünüm..karında hissetmek için 5 ayı geçesi lazımmış doğru mu
Psikolojik bence evli değilsiniz korunmasız ilişkiye girmegerçekten mi buna duyduğuma çok sevindim sizce benimki psikolojik midir
Yooya lütfen düzgün yorum yapın zaten üzgünüm..karında hissetmek için 5 ayı geçesi lazımmış doğru mu
lütfen dalga geçmeyin biraz empati kurun yaptığıma çok pişmanım ...sizce hamile olma ihtimalim var mıGece yediğiniz hurmalar gün gelir karnınızı tekmeler
Oyy haydar dümen ölmeyeydi de bu günleri görmeyeydik oy oyyy
sevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
Yok yavrim yok test yapmışsın negatif çıkmış üstüne adet görmüşsünlütfen dalga geçmeyin biraz empati kurun yaptığıma çok pişmanım ...sizce hamile olma ihtimalim var mı
bıdaha yap test? fal acacak degılız ya cancazım :). adet olmussun zaten ben bunaldım sahsen. surtunme konularını kesınlıkle trol buluyorum. bı de neden surtunenler ısrarla soruyo anlamadım? en az 5 konu acarlar surtundum surtundum. her cvaba yenı bı soru.. ınanmayacaksanız sormayın. yemın mı edelım.. hamıle degılsınsevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
Strestendir ben evli olmama rağmen 25 gün adet olmadım ayrıca sürtünme yoluyla gebe kalamazsin çok zor uğraşıyordum 1 senedir olmuyor stres yapma zaten kanama oldu diyosun adet olmuşsunuzdursevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?