Hamilelik belirtileri

melsa12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
45
-1
1
24
Hamilelik belirtileri ilişkiden ne kadar süre sonra başlar ve ilk haftadaki hamilelik belirtisi nelerdir adet belirtisylen farkları nelerdir cevaplarsaniz sevinirim

Hamilelik belirtileri ilişkiden ne kadar süre sonra başlar ve ilk haftadaki hamilelik belirtisi nelerdir adet belirtisylen farkları nelerdir cevaplarsaniz sevinirim
Benim bir hafta kala göğüslerim yanmaya başlamıştı. Ağzımda demir tadı vardı

Kızlar merhaba bu gün gebelik testi yaptım ancak aşağıdan ışık tutunca bu cizgi beliriyor acaba hamilemiyim adetime daha 8 gün var

Eklentiler

• 1F444956-7EB5-4735-A685-D03A4DCD4ADF.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar merhaba bu gün gebelik testi yaptım ancak aşağıdan ışık tutunca bu cizgi beliriyor acaba hamilemiyim adetime daha 8 gün var
Cnm yorma kendini böyle ışıkla misikla kendimden biliyorum bende çok yiprattin kendimi böyle gözlerim bozulana kadar iki ci çizgiyi ariyordum sanki vardı diye diye takıntılik seviyem maksimum du iyi değildim yani demem o ki herşeyin vakti zamanı var ALLAH verirdiyse verir ve o çizgi kabak gibide ortaya çıkıyor bunun sonucunuda gördüm

5 yıl boyunca çöpe attığım o testleri toplasaydim keşke inanki test delisiydim kan vrirdim çıkmadığı zmnlar oturur ağlardım boş gobegimi severdim yemekten sonra göbeğim siserdi sanki hamileler gibi oturur onu severdim çocuğum var gibi ama ALLAH çok büyük kurban olduğum nasip etti çok şükür darısı isdeyen herkese versin amin

Bu gun yine test yaptim canim silik cikti sence gebelik varmi

Eklentiler

• 92A1F72F-38F5-4B88-96A7-452566CDD48B.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 135
Regl me daha 6 gun var belirtilerim karin kramplari bazen biraz göğüs ağrıları ve her an regl olacakmışım gibi ağırılar
Canım benimde belirtiler aynen öyle benimde altı gün var bugün saat dört gibi comport testi yaptım sonuç negatif çıktı çizgi bile yoktu ya senin var gibi

Bir kaset test daha yapın varsa eğer o da pozitifse kan verin d
Canım benimde belirtiler aynen öyle benimde altı gün var bugün saat dört gibi comport testi yaptım sonuç negatif çıktı çizgi bile yoktu ya senin var gibi
Canim clearblue dijital test alip yap en iyi erken gebelik testidir ben bu gun yaptigimda 20 30 dk sonra boyle hayalet bi cizgi belirmishti denemeni öneririm

Ben almanyada yaşadığım için her yer de bulabiliyorum meselya rossmanda bulmuştum bu testi sanırım türkiyede sadece eczanede bula bilirsin orda da yoksa internete ara
Tm canım çok sağol bende comport testiyle yaptım saat dört gibi ama negatif ya

Eklentiler

• IMG_20230130_192556.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 110
Ya bu gün tekrar yaptim tek cizgi cikti ne anlama geliyor acaba bir teste silik çizgi diyer teste 1 çizgi
Kimyasal gebelik oluyor boyle başta poztifi daha sonra negatif olunca bazense yanıltıyor testler kan versen bitane komple rahatlarsın cnm orda belli olur çıkar çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…