Hamilelik belirtileri

esleminannesi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
203
28
13
27
İyi akşamlar kızlar sizlere birşey danışıcam
Ben bu ay ovulasyon testi ile günlerimizi değerlendirdik yumurtlamadan sonra akıntım hiç dinmedi göğüslerim hassaslasti bugün de bel ağrısı yaşıyorum adetime 7 gün var sizce gebelik olabilir mi bnim gibi bu belirtileri yaşayan varmı

Olabilir, bende de bel ve kasık ağrısı olmuştu ama siz yine de adetinizin gecikmesini bekleyin, hayırlısı ile olur inşallah

Merhaba ovulasyon kitleri ile birliktelik yaşadık koyulaşma ile üç gün takip ettik. Birliktelikten iki gün sonra kasık ve yumurtalık ağrım oldu 4 gün sürdü. O kesildi baş ağrısı, göğüs ağrısı başladı. Akıntı düne kadar vardı. Uykularım garipleşti, ani kızgınım ani mutluyum derken 10 gün böyle geçti. dün akşam birden belirtilerim kesildi. Bu sabah uyanınca bata 4 gün var prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bu şekilde olan oldu mu? Şuana kadar yaşadığım en yoğun belirtilerdi.. şimdi ise regl öncesi yaşadığım göğüs hassasiyeti ile yumurtalık sızısı var ama çok az ince ince arada.. böyle olunca regl oluyorum.

ben de çok benzer şeyler yaşadım bu ay ovulasyondan sonra 1 hafta ağrı ve akıntı geçmedi ayın 20 sinde regl olmam gerekiyordu ki 20 si 32. gün oluyor ama hala olmadım ara ara ince regl ağrısı oluyor dün test yaptım negatif çıktı... bugün ağrım falan da yok şu anda. bu arada regl döngüm de genelde 29 günde bir oluyor yine 32 ye kadar gecikmiş saymadım kendimi.

Hamilelik oluşursa buraya yazabilir misiniz. Benim daha gecikme olmadı ama regl olacak gibiyim. En azından vücudumuzu tanıyalım, böylece her defasında acaba acaba diyip stres olmayalım

Durumumda bir değişiklik olursa haber veririm. Ben bu gecikmenin sebebinin gynoseed jelden de kaynaklanabileceğini düşünüyorum. 2 aydır bu jeli denedim 2 aydır gecikmem oluyor pazartesi gününe kadar bekleyip regl olmazsam tekrar test yapacağım

Merhaba arkadaslar ben 1yillik evliyim belim çok agriyo ve goguslerimde adetime 13 14 gün varken ağrı ve hassasiyet başladı uyku hali ve halsizligim var belim agriyo ve sağ tarafımda adet olacakmışım gibi ağrı var ve rahim tarafımda seğirmesi oluyo ara ara adetim 4 gün gecti sizce normalmi test yapmalimiyim yoksa hala beklemelimiyim

Test yapsanız artık çıkar bence

hanımlar merhaba benim adetim 3 gün geçikti erken gebelik testinde böle silik çizgi ve normal kaset testtede silik cizgi cıktı kan verdim 1.20 cıktı böle olan varmı aramızda

Bugun 4 gün kaset test böle

Eklentiler

• 98BE4F4D-F304-4E89-B658-A35796DEE604.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…