Bende aynı durumdayım şuan kan vermek üzereyim umarım hamileyizdirKizlar belim çok agriyo göğsüm şiş ve damarlanma var adetim 3 gün gecikti ayrıca midem bulaniyo sık sık idrara cikiyorum ve çok susuyorum bunlara rağmen test yaptığımda negatif cikiyo. Yardımcı olurmusunuz bana
Geç döllenme olabilr kan testi verinKizlar belim çok agriyo göğsüm şiş ve damarlanma var adetim 3 gün gecikti ayrıca midem bulaniyo sık sık idrara cikiyorum ve çok susuyorum bunlara rağmen test yaptığımda negatif cikiyo. Yardımcı olurmusunuz bana
Banada bildir lütfen bende kan vermeye gittim ama doktor yokmuş iyi haberlerini bekliyomBende aynı durumdayım şuan kan vermek üzereyim umarım hamileyizdir
O ne demek yani anlayamadim açık konuşur musunuzGeç döllenme olabilr kan testi verin
Ben adet olacagim zaman sadece belim ağrıryani bu saydıkların bende adet olacağım zamanda oluyor adetimin ikinci günü geçiyor anca ama tabi sende normalde olmuyorsa olabilir. Biraz daha bekle en az bir hafta geçsin.
Bazen psikolojik öylemiyim diye çok düşününce beden belirti gösterebiliyor.
Ben adet olacagim zaman sadece belim ağrır
Ben adet olacagim zaman sadece belim agriryani bu saydıkların bende adet olacağım zamanda oluyor adetimin ikinci günü geçiyor anca ama tabi sende normalde olmuyorsa olabilir. Biraz daha bekle en az bir hafta geçsin.
Bazen psikolojik öylemiyim diye çok düşününce beden belirti gösterebiliyor.
Bilemiyorumki oladabilirOzaman olabilir ama dedigim gibi bazen acaba hamilemiyim diye düşününcede belirti olabiliyor piskolojik.
Kizlar belim çok agriyo göğsüm şiş ve damarlanma var adetim 3 gün gecikti ayrıca midem bulaniyo sık sık idrara cikiyorum ve çok susuyorum bunlara rağmen test yaptığımda negatif cikiyo. Yardımcı olurmusunuz bana
Yumurtlaman geç olmuştur bebekte geç tutunmuştur ondan testlerde cıkmaya bilrO ne demek yani anlayamadim açık konuşur musunuz
İnşallah öyledirYumurtlaman geç olmuştur bebekte geç tutunmuştur ondan testlerde cıkmaya bilr
Ay aynı durumdayız benim gecikmenin dördüncü günü, 2 gün önce test yaptım negatif ve aşırı bel ağrım var. İnşallah hamileyizdirİnşallah öyledir
Yarın kan verecegimGeç dollenme olabilir. Olmayabilirde.
Kan verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?