Hamilelik belirtileri

nsimay

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
118
23
18
Kizlar belim çok agriyo göğsüm şiş ve damarlanma var adetim 3 gün gecikti ayrıca midem bulaniyo sık sık idrara cikiyorum ve çok susuyorum bunlara rağmen test yaptığımda negatif cikiyo. Yardımcı olurmusunuz bana 🥹🥹

Kizlar belim çok agriyo göğsüm şiş ve damarlanma var adetim 3 gün gecikti ayrıca midem bulaniyo sık sık idrara cikiyorum ve çok susuyorum bunlara rağmen test yaptığımda negatif cikiyo. Yardımcı olurmusunuz bana 🥹🥹
Bende aynı durumdayım şuan kan vermek üzereyim umarım hamileyizdir

Geç döllenme olabilr kan testi verin

yani bu saydıkların bende adet olacağım zamanda oluyor adetimin ikinci günü geçiyor anca ama tabi sende normalde olmuyorsa olabilir. Biraz daha bekle en az bir hafta geçsin.
Bazen psikolojik öylemiyim diye çok düşününce beden belirti gösterebiliyor.

yani bu saydıkların bende adet olacağım zamanda oluyor adetimin ikinci günü geçiyor anca ama tabi sende normalde olmuyorsa olabilir. Biraz daha bekle en az bir hafta geçsin.
Ben adet olacagim zaman sadece belim ağrır

Ben adet olacagim zaman sadece belim agrir
Ozaman olabilir ama dedigim gibi bazen acaba hamilemiyim diye düşününcede belirti olabiliyor piskolojik.
Bilemiyorumki oladabilir

O ne demek yani anlayamadim açık konuşur musunuz
Yumurtlaman geç olmuştur bebekte geç tutunmuştur ondan testlerde cıkmaya bilr

Geç dollenme olabilir. Olmayabilirde.
Kan verin

Merhabalar ben 29 temmuzda adet oldum ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ağustos 7sinde pik gördüm daha sonra 8 9 10 11 12 Ağustos da pik devam etti 13 ve 14 Ağustos da silik oldu pik bu kadar süre olur mu sizce benim bildiğim en fazla 2 gün.
Şimdi adetime 5 gün kaldı bel ağrım ve karnımda biraz hareketlenme var biraz önce lavobada afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum sarı uzayan sümüksü bir akıntı gördüm ümitlenmek istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Back
X