Doktora gidilmeli tabikideMerhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
Yarın gideceğim mutlaka ama aklımda soru işareti kaldıDoktora gidilmeli tabikide
Yarın gideceğim mutlaka ama aklımda soru işareti kaldı
Sırt ağrım bazen siddetleniyor bir
Yukarda saydiginiz belirtiler kasik ağrınız falan süreklimi var ?Yarın gideceğim mutlaka ama aklımda soru işareti kaldı
Kasık agrisi gelip gidiyor ama sırt agrisi 2 3 gündür var arada bir siddetleniyorYukarda saydiginiz belirtiler kasik ağrınız falan süreklimi var ?
Sanki adet olacakmışım da olamıyorum gibi gebelikten de şüpheleniyorumKasık agrisi gelip gidiyor ama sırt agrisi 2 3 gündür var arada bir siddetleniyor
Normalde bende de 3 4 gün gecikmeli geliyor her ay ama bu kadar belirtim olmasına rağmen 10 gündür olamıyorumVücudunuzu dinlemeyin benimde bu ay 4gun gecikmeli geldi aynı şeyleri yaşadım Ve bu sabah kalktigimda adet olmuştum
Kist falan olmasin diye sordum gebeligin basinda sırt agrim olmamıştı bence o ilerleyen dönemde olan bi ağrı göbek büyüdüğü icin oluyodur heralde bel ağrısı oluyo evet. Arkadasta yazmis kendinizi dinlemeyin çok bence bi doktora görünmenizde fayda var.Kasık agrisi gelip gidiyor ama sırt agrisi 2 3 gündür var arada bir siddetleniyor
Erken gebelik testi yapın benceMerhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?
3 4 gun önce yaptım negatif çıktığı için tekrar yapmadimErken gebelik testi yapın bence
Karnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı varKist falan olmasin diye sordum gebeligin basinda sırt agrim olmamıştı bence o ilerleyen dönemde olan bi ağrı göbek büyüdüğü icin oluyodur heralde bel ağrısı oluyo evet. Arkadasta yazmis kendinizi dinlemeyin çok bence bi doktora görünmenizde fayda var.
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olur ama gebeligin başında karın şişmez ki insaAllah onemli bisey degildirKarnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var
Bu arada yaptigin test erken gebelik testimiydi kaset testmiydi ?Karnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var
Öyle çok fazla belirgin bir şişlik yok sanki kilo almışım gibi anlatamıyorumGebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olur ama gebeligin başında karın şişmez ki insaAllah onemli bisey degildir
Yani bende adetten önce genelde oluyordu adet bitince gidiyorduÖyle çok fazla belirgin bir şişlik yok sanki kilo almışım gibi anlatamıyorum
Evet. 15 gün önce almıştım. 3 4 gün önce yaptım negatif sonuç aldımBu arada yaptigin test erken gebelik testimiydi kaset testmiydi ?
Kaset testtiEvet. 15 gün önce almıştım. 3 4 gün önce yaptım negatif sonuç aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?