Hamilelik belirtileri

kubraezr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
59
7
1
21
Merhaba kızlar. Normalde 22 ekimde regl olmam gerekirken hala olmadım. 3 4 gün önce test yaptım negatif çıktı. Ama şiddetli sırt ağrım, baş ağrım, kasiklarda hafif ağrım var, alt karında şişlik. Göğüslerde de hassasiyet var. Neredeyse 10 gün geçti bu durum normalde sizce ne yapılmalı?

Son düzenleme:
Doktora gidilmeli tabikide

Vücudunuzu dinlemeyin benimde bu ay 4gun gecikmeli geldi aynı şeyleri yaşadım Ve bu sabah kalktigimda adet olmuştum

Kasık agrisi gelip gidiyor ama sırt agrisi 2 3 gündür var arada bir siddetleniyor
Kist falan olmasin diye sordum gebeligin basinda sırt agrim olmamıştı bence o ilerleyen dönemde olan bi ağrı göbek büyüdüğü icin oluyodur heralde bel ağrısı oluyo evet. Arkadasta yazmis kendinizi dinlemeyin çok bence bi doktora görünmenizde fayda var.

Erken gebelik testi yapın bence

Karnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var

Karnımda şişlik var ama adet olacağım içindir diye düşünüyordum bir de belimde ağrı var
Gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olur ama gebeligin başında karın şişmez ki insaAllah onemli bisey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…