- Konu Sahibi supremunvale
-
ayyy kız arkadaşım ii üzmemişsin kendini sen rahim filmini çektir bi hele beraber gün sayacaz inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hehe kızlar doktor benden beta hcg istemişti hormon bakmak için valla insan o kadar saplantılı hale geliyorki hormon bakılacağını bilmeme rağmen acabamı dedim ama tabiiki yok öle birşey zaten ben bütün gebelik testlerinde aynı şeyi görüyorum hiç pozitif test görmedim şimdiye kadar yakında duvarlara onları asıcam doktorada dicem yeter bana beta hcg mch yaptırmasın başka testmi yok gitsin onlara baksın aaaa yeter be ben böyle bir insan değildim el kadar çocuk daha gelmeden neye çevirdi beni gelince harbiden maymun etçek valla yandım ya
bendede muhtemelen öyle olur zaten pozitifi görünce bütün negatif sonuçları bahçede yakıp üzerindede kızıldereli dansı yapıcam kıhkıh:)
hah hayyyyy evet kız sen yak bizde geliriz dansa hep beraber yaparız bizimkileride getiririz ateş kuvvetlenir demi kız supre
canım arkadaşım nerelerdesin sen ya merak ettim seni ne yaptın dr işini nasıl gidiyor meraklandırma kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?