- 5 Ağustos 2024
- 610
- 102
- 23
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
Çok merak ediyorum hiçbir belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler varmi regl gecikmesi dışında
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlumda unuttum neler olduğunu herkes söyle belirti var diyince illa olması sartmi diye düşünüyorumAdet olacakmış gibi hissediyorsun zaten ekstra bir belirti yok canım meşgul biriysen ve kendini dinlemiyorsan asla anlamazsin
Anladım teşekkür ederim cevapladigin icinBen tüp bebekle hamile kaldım ister istemez dinledim kendimi.. adet olacakmış gibi bir his geliyor adete yakin işte ne yaşıyorsan o dönem onu yaşıyorsun kasık ağrısı bel ağrısı bacak ağrısı başka birşey yok birazda göğüs hassasiyeti normal adet öncesi şeyler işte. Ben ekstra lekelenme yaşadım ama bu herkeste olmuyor zaten
Yumurtlama gününden mi sayıyorsun yoksa çatladığı günden mi benim 4 ağustos yumurtlama günümAy benim de 10. Günüm yumurtlamanın ve benim de nasipse 2. Gebeliğim olacak. Ben de hatırlamıyorum belirtilerimiinşallah hamileyizdirrr. Ben p.tesi test yapacağım
BenÇok merak ediyorum hiçbir belirtisi olmadan hamileliğini öğrenenler varmi regl gecikmesi dışında
YaaaaAy benim de 10. Günüm yumurtlamanın ve benim de nasipse 2. Gebeliğim olacak. Ben de hatırlamıyorum belirtilerimiinşallah hamileyizdirrr. Ben p.tesi test yapacağım
Bende salı günü çatlama gunuydu değerlendirdim yumurtlamanin 8 ci günü çarşamba günü kesin regl olmam gerek bende unutmuşum belirtileri üstünden 3 sene geçti çoğu kişi yumurtlamadan 2 3 gün sonra belirti gördüğünü yazmış hamile olanlar vs burda okudukça bende de hiçbir belirti yok illa olması sartmi diye sorup duruyorum kendi kendime. Sadece bel ağrım var ama her zaman olur adet öncesi bide eğilip kalkarken sağ kasığıma birsey batıyor birde afedersin göğüs ucum çıktı biraz normalde içine çöküktur regl öncesi kasık ağrım çok olurdu hiç ağrım yok akıntıda sıfırAy benim de 10. Günüm yumurtlamanın ve benim de nasipse 2. Gebeliğim olacak. Ben de hatırlamıyorum belirtilerimiinşallah hamileyizdirrr. Ben p.tesi test yapacağım
Maşallah Allah bağışlasın bizimde inşallah öyledir belirti olmadan vardır biseylerBendüzensiz olduğum için regl tarihlerimi bile bilmiyordum şans eseri 2,5 ay sonra aklıma geldi neden hala regl olmadım diye işten geldim kararsız kaldım test alıp almama konusunda yoktur zaten dedim çünkü beklemediğim bi aydı ve inanır mısın ilişki 1-2 defa olsun diye olddu gebe kalmışım
hiçççç belirtilerim yoktu uyku dışında erken kalıyorum diye yorulup uyuyorum demiştim kendi kendime gebelik aklımın ucundan geçmezdi . . kepenkler kapanmak üzereydi eczacılar sağolsun açıp test verdiler testi yaptım bıraktım üstümü değişmeye gittim geldim baktım kıpkırmızı çift çizgi
o an ne hissettim bilmiyorum. Sonra eşim geldi kan verdik 16 bin küsürle 7 haftalıkken gebeliğimi öğrendim :))) şimdi oğlum 4 yaşına girecek mart ayından beri 2. Gebeligi istiyoruz henüz olmadı , nasip
![]()
Hormonlar vs stres çok etkiliyor regl döngusunuYaaaaBenimde 2. Gebeliğim olucak inşallah
benim bugün ile birlikte 8 gün gecikmem var en son 2 gün önce kan testi yaptım negatif çıktı. Pazartesi günü doktora gideceğim ne gelen var ne giden. Hadi gebe değilim neden hala regl olmadım o kadar şişim ki anlatamam
![]()
Evet kişiden kişiye değişiyor bütün belirtiler maalesef . Bende yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyet başladı şimdi çok çok hafif var ama var . Akıntım da var bazen sulu bazen krem gibiBende salı günü çatlama gunuydu değerlendirdim yumurtlamanin 8 ci günü çarşamba günü kesin regl olmam gerek bende unutmuşum belirtileri üstünden 3 sene geçti çoğu kişi yumurtlamadan 2 3 gün sonra belirti gördüğünü yazmış hamile olanlar vs burda okudukça bende de hiçbir belirti yok illa olması sartmi diye sorup duruyorum kendi kendime. Sadece bel ağrım var ama her zaman olur adet öncesi bide eğilip kalkarken sağ kasığıma birsey batıyor birde afedersin göğüs ucum çıktı biraz normalde içine çöküktur regl öncesi kasık ağrım çok olurdu hiç ağrım yok akıntıda sıfır
İnşallah hamileyizdirEvet kişiden kişiye değişiyor bütün belirtiler maalesef . Bende yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyet başladı şimdi çok çok hafif var ama var . Akıntım da var bazen sulu bazen krem gibi
Ben catladigi gunden itibaren sayıyorum yumurtlama gününü saymıyorum herkes öyle yapıyor yalnislikla 8 gün yazmışım 5 yazacağıma bugün çatlamanin 5 ci gunuYumurtlama gününden mi sayıyorsun yoksa çatladığı günden mi benim 4 ağustos yumurtlama günüm
Ayyy gercektenmi inşallah bizdede öyledir hayırlı.olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesinBen varim bugun ogrendim ve hic bir belirti yasamadim hala da yaşamıyorum cok hafif arada adet olacak hissi gibi bi sey geliyor geciyor
Insallah sizlerde de vardir isteyenlere nasip olsunAyyy gercektenmi inşallah bizdede öyledir hayırlı.olsun hamileliğin sağlıkla ilerlesin![]()
Ben değilim galiba yavrumİnşallah hamileyizdir![]()