Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atabilirseniz bakalim. Kontrol cizgisinin silik olmasi testin hatali okudugunu gosterebilir
Sanırım hatalıFoto atabilirseniz bakalim. Kontrol cizgisinin silik olmasi testin hatali okudugunu gosterebilir
Yarın yapayım dedim ilk idrar olsun diye bakalım bekliyorum inşallah gelmez bugünBaşka test yok mu elinizde tekrarlayın
Bebişiniz sizinledir inşallahYarın yapayım dedim ilk idrar olsun diye bakalım bekliyorum inşallah gelmez bugün
Ay inşallah ya çok heyecanlıyımBebişiniz sizinledir inşallah![]()
Aa olur mu kiValla ben cogu testimi hic ilk idrarla yapmadim. Sivi almadim 4 5 saat tuttum yaptim hepisterseniz aksama kadar tutun
Onemli olan sivi vs almamak en son kacta ciktiniz tuvalete. Almayin daha sivi atiyorum 5e kadar sabredin zaten insan cok sıkışık olunca dayanamiuor o zaman yaparsinAa olur mu ki
Evet mantıklı aslında teşekkür ediyorumOnemli olan sivi vs almamak en son kacta ciktiniz tuvalete. Almayin daha sivi atiyorum 5e kadar sabredin zaten insan cok sıkışık olunca dayanamiuor o zaman yaparsin
Negatif çıktı erken gebelik yaptım günüm gecikti bir gün bakalımOnemli olan sivi vs almamak en son kacta ciktiniz tuvalete. Almayin daha sivi atiyorum 5e kadar sabredin zaten insan cok sıkışık olunca dayanamiuor o zaman yaparsin
Umarim istediğiniz sonucu görürsünüz. Adet gelmedikçe umut varNegatif çıktı erken gebelik yaptım günüm gecikti bir gün bakalım