- 11 Mayıs 2025
- 52
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Deniz kizi Fatos
-
O zaman tahlil vereyimKan da çıkabilir
Benimde bu ay geç yumurtlama oldu adete 7 gün kala çatladı ama gecikmenin 2. Günü aşırı silik çizgi görmüştüm 5. Günü ise beta 127 idi belki geç döllenmedir sizinki bende ağrı yaşadım ve yaşıyorum çünküKızlar slm adetim 4 gün geçti ilk defa adet olmadan adet sancısı çekiyorum evde test yaptım negatif yumurtlamam normalinden bir hafta geç oldu sizce kan versem çıkar mı sonuç yoksa erken mi? Sadece halsizlik yorgunluk iştahsızlık var birde adetle aynı sancım oluyor arada var mı yaşayan..
Tek belirtim adet sancım gibi ağrı gelip gidio kan verdim aile hekiminden baklm sonuç yarın çıkacakmış benimde aynı adete 1 hafta kala çatlama olduBenimde bu ay geç yumurtlama oldu adete 7 gün kala çatladı ama gecikmenin 2. Günü aşırı silik çizgi görmüştüm 5. Günü ise beta 127 idi belki geç döllenmedir sizinki bende ağrı yaşadım ve yaşıyorum çünkü
Merhaba benim de karnimda adet olucakmis gibi ağrı var mide bulantim canım pek bişey istemiyo ama bu karın ağrısı bende soru işareti bıraktı gogusumun yan tarafında ağrı var sadece test yaptım silik cikti adetim çok düzensiz o yüzden döngü araligimi bilmiyorum 1-2 haftaya olmam gerek karın agrisida 1 haftadır başladıBenimde bu ay geç yumurtlama oldu adete 7 gün kala çatladı ama gecikmenin 2. Günü aşırı silik çizgi görmüştüm 5. Günü ise beta 127 idi belki geç döllenmedir sizinki bende ağrı yaşadım ve yaşıyorum çünkü
İnşallah rabbim kucaginizi bos bırakmasınTek belirtim adet sancım gibi ağrı gelip gidio kan verdim aile hekiminden baklm sonuç yarın çıkacakmış benimde aynı adete 1 hafta kala çatlama oldu
Amin canım benim isteyen herkesin gönlüne göre versin seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsinİnşallah rabbim kucaginizi bos bırakmasın
Testin markası ne birde bende de karın ağrısı oluyordu şaşırıyordum hatta kasığım ağrımalı diye ama karnımdı ağrıyan göğüs hassasiyeti ağrı falan yaşamadım belki de erkendir ama bunlar belirti söyledikleriniz bence birkaç gün bekleyip tekrarlayınMerhaba benim de karnimda adet olucakmis gibi ağrı var mide bulantim canım pek bişey istemiyo ama bu karın ağrısı bende soru işareti bıraktı gogusumun yan tarafında ağrı var sadece test yaptım silik cikti adetim çok düzensiz o yüzden döngü araligimi bilmiyorum 1-2 haftaya olmam gerek karın agrisida 1 haftadır başladı
Babe time markası bende onu bekliyorum 1-2 gündür hafif vuruyor ağrı okadar adet olucakmis gibi ilk günler çok kotu bı agriydi tabi bu ayın 15 i gibi tekrarlicamTestin markası ne birde bende de karın ağrısı oluyordu şaşırıyordum hatta kasığım ağrımalı diye ama karnımdı ağrıyan göğüs hassasiyeti ağrı falan yaşamadım belki de erkendir ama bunlar belirti söyledikleriniz bence birkaç gün bekleyip tekrarlayın
İnşallah allah gönlüne göre verir ama bu marka testi çok yalancı çıkarıyor diye di biliyorumBabe time markası bende onu bekliyorum 1-2 gündür hafif vuruyor ağrı okadar adet olucakmis gibi ilk günler çok kotu bı agriydi tabi bu ayın 15 i gibi tekrarlicam
Sonuç ne çıktı acabaAmin canım benim isteyen herkesin gönlüne göre versin seninle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Normalden geç olduysa adet de o kadar geç gelirKızlar slm adetim 4 gün geçti ilk defa adet olmadan adet sancısı çekiyorum evde test yaptım negatif yumurtlamam normalinden bir hafta geç oldu sizce kan versem çıkar mı sonuç yoksa erken mi? Sadece halsizlik yorgunluk iştahsızlık var birde adetle aynı sancım oluyor arada var mı yaşayan..
Regl oldum bugün tahlil sonucu da 0.200 çıkmıştıSonuç ne çıktı acaba
Yine nasip olmadıNormalden geç olduysa adet de o kadar geç gelir
Yumurtlamadan 2 hafta sonra kan verin çıkar
Kafana takma fazla takınca olmuyo stres yapma bu konudaYine nasip olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?