Hamilelik belirtileri

Deniz kizi Fatos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
52
11
3
34
Kızlar slm adetim 4 gün geçti ilk defa adet olmadan adet sancısı çekiyorum evde test yaptım negatif yumurtlamam normalinden bir hafta geç oldu sizce kan versem çıkar mı sonuç yoksa erken mi? Sadece halsizlik yorgunluk iştahsızlık var birde adetle aynı sancım oluyor arada var mı yaşayan..

Benimde bu ay geç yumurtlama oldu adete 7 gün kala çatladı ama gecikmenin 2. Günü aşırı silik çizgi görmüştüm 5. Günü ise beta 127 idi belki geç döllenmedir sizinki bende ağrı yaşadım ve yaşıyorum çünkü

Tek belirtim adet sancım gibi ağrı gelip gidio kan verdim aile hekiminden baklm sonuç yarın çıkacakmış benimde aynı adete 1 hafta kala çatlama oldu

Merhaba benim de karnimda adet olucakmis gibi ağrı var mide bulantim canım pek bişey istemiyo ama bu karın ağrısı bende soru işareti bıraktı gogusumun yan tarafında ağrı var sadece test yaptım silik cikti adetim çok düzensiz o yüzden döngü araligimi bilmiyorum 1-2 haftaya olmam gerek karın agrisida 1 haftadır başladı

Telefonumun kamerası kötü biraz ama ikinci çizgi hemen çıktı belli olmuyo fazla burdan ama eminde deilim belki bozuktur test
Belkide erken yaptığım için böyle çıktı bilmiyorum bekliyorum suanlik

Testin markası ne birde bende de karın ağrısı oluyordu şaşırıyordum hatta kasığım ağrımalı diye ama karnımdı ağrıyan göğüs hassasiyeti ağrı falan yaşamadım belki de erkendir ama bunlar belirti söyledikleriniz bence birkaç gün bekleyip tekrarlayın

Babe time markası bende onu bekliyorum 1-2 gündür hafif vuruyor ağrı okadar adet olucakmis gibi ilk günler çok kotu bı agriydi tabi bu ayın 15 i gibi tekrarlicam

Normalden geç olduysa adet de o kadar geç gelir
Yumurtlamadan 2 hafta sonra kan verin çıkar varsa

Kızlar selammm bilmediğim için soruyorm şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim adetim bazen 21 başlangıç bazen 24 başlangıç oluyor geçen ay 21.adet başlangıç 25 bitiş
Bütünlerde ara sıra mıgdem bulanıyor kasıklarıma kramp görüyor ve göğüs ağrım oluyor (meme ucu )
Sizde hamilelikle alakalı olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…