Değilsin canımBende kan verdim 1 saat sonra sisteme girdim böyle gözüküyor açıklanmış mı anlamadım kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değilsin canımBende kan verdim 1 saat sonra sisteme girdim böyle gözüküyor açıklanmış mı anlamadım kızlar
Maalesef canim test yaniltti geneMerhaba gizem adaşız bende seninle aynı şeyleri bekliyorum reglime 1 hafta var senin sonucun pozitif çıkmıştır umarım
Valla saglık olsun napalımDeğilsin canım
Aman sal boşver bende idrarla testere hep pozitif kanda negatif çıkıyorumValla saglık olsun napalım![]()
Bugün sabah kan verdim sonuç 250 geldi… Çarşamba tekrar kan vereceğim yükselişe bakmak için. Geçen Perşembe çook silik bir çizgiyle öğrenmiştim, görseli de paylaştım. Sizce sonuç normal mi?Haber ver bizede durumunu canım sağlıcakla al kucağına![]()
İnşallah diğer ay Olur canım Ben henüz daha test yapmadım bir hafta var Çünkü dahaMaalesef canim test yaniltti gene
Bence çok normal canım, tebrik ederim rahat bir nefes al iki gün sonra tekrar teste git. Hayırla al kucağınaBugün sabah kan verdim sonuç 250 geldi… Çarşamba tekrar kan vereceğim yükselişe bakmak için. Geçen Perşembe çook silik bir çizgiyle öğrenmiştim, görseli de paylaştım. Sizce sonuç normal mi?
Kız sol kasıgımda hala agrı sırt ağrılarım hala var şaşırdım reglime 2 gün var bende saldım bundan sonra reglim gecikince yapıcam tüm testleriAman sal boşver bende idrarla testere hep pozitif kanda negatif çıkıyorum
Direk kan testi ver ben yapıyorum pozitif çıkıyor Türkiye'nin tüm Yanlış testleri bana denk geliyor sanirimKız sol kasıgımda hala agrı sırt ağrılarım hala var şaşırdım reglime 2 gün var bende saldım bundan sonra reglim gecikince yapıcam tüm testleri![]()
Verdim dün 0 cıktı yaDirek kan testi ver ben yapıyorum pozitif çıkıyor Türkiye'nin tüm Yanlış testleri bana denk geliyor sanirim![]()
Bende de öyle beta da 0 gebelik testinde ya silik ya pozitifVerdim dün 0 cıktı ya![]()
Niye acaba böyle çok şaşırdım bç daha reglim gecikmeden test yapıcam sadece hayal kırıklığına uğruyoruzBende de öyle beta da 0 gebelik testinde ya silik ya pozitif
Benim çok kez geldi başıma idrarda pozitif kanda gidiyorum yok o kadar büyük hayal kırıklığı ki defalarca oldu bu durum beni korkutuyor artik gitmeyeNiye acaba böyle çok şaşırdım bç daha reglim gecikmeden test yapıcam sadece hayal kırıklığına uğruyoruz![]()
Gecikmen varmı pekiBenim çok kez geldi başıma idrarda pozitif kanda gidiyorum yok o kadar büyük hayal kırıklığı ki defalarca oldu bu durum beni korkutuyor artik gitmeye
Oldu vallaha hamilelik belirtileri de vardi fazlasıyla doktor a diyorum niye pozitif çıkıyor o zaman oda yapma o testten sen güvenme sen dediGecikmen varmı peki
Şaka mı yapıyosun gecikmen varsa şuan hamilesin sen bacım doktor a bak ayyOldu vallaha hamilelik belirtileri de vardi fazlasıyla doktor a diyorum niye pozitif çıkıyor o zaman oda yapma o testten sen güvenme sen dedi
Canim oldum bir ay gecikti deŞaka mı yapıyosun gecikmen varsa şuan hamilesin sen bacım doktor a bak ayy![]()
Ne belirtiler yaşadım ne testler yaptim ben pozitif çıktı inanamazsinŞaka mı yapıyosun gecikmen varsa şuan hamilesin sen bacım doktor a bak ayy![]()
Bu ay güzel haberler alalım inşallahCanim oldum bir ay gecikti de
Kan da hiç yükselme görmedin mi pekiNe belirtiler yaşadım ne testler yaptim ben pozitif çıktı inanamazsin