Ben çok faydasını görmüştüm birde plentyfert kullandım kaliteli yumurtlama içinBir kutu bitirdim birdaha ds kullanmadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok faydasını görmüştüm birde plentyfert kullandım kaliteli yumurtlama içinBir kutu bitirdim birdaha ds kullanmadim
Ben küçüğüm dahaa 21imİnstadan falan ekleyip yazabilirsin yas kaç senin
Ama burdan yazarımİnstadan falan ekleyip yazabilirsin yas kaç senin
Amin canım benim, Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBence çok normal canım, tebrik ederim rahat bir nefes al iki gün sonra tekrar teste git. Hayırla al kucağına![]()
Ne kadar sure kullandın peki bunlarıBen çok faydasını görmüştüm birde plentyfert kullandım kaliteli yumurtlama için
3 ay kullandım 4. Ay hamile kaldımNe kadar sure kullandın peki bunları
Bende 2000liyim sen baya kucukmussun evleneli ne kadar oldu daAma burdan yazarım![]()
%100 etki ediyor mu pcos tanisi konuldu bir çok doktora gittim hepsi ayri ayrı o kadar kötü şeyler söylediler ki içim sağolsun karardi sayelerinde3 ay kullandım 4. Ay hamile kaldım
Benimde pcos görünümü var demişti ben çok faydasını gördüm açıkçası%100 etki ediyor mu pcos tanisi konuldu bir çok doktora gittim hepsi ayri ayrı o kadar kötü şeyler söylediler ki içim sağolsun karardi sayelerinde
Bilmiyorum hepsi çok farkli konuşunca bir kutu alip kullandim inositol hpBenimde pcos görünümü var demişti ben çok faydasını gördüm açıkçası
Benim 1 sene olmadı ya eşim biraz büyük benden o istiyo kız çocuğu hayali erkeklerde bilirsin belkiBende 2000liyim sen baya kucukmussun evleneli ne kadar oldu da
Benimde bir sene oldu bende de yok henüzBenim 1 sene olmadı ya eşim biraz büyük benden o istiyo kız çocuğu hayali erkeklerde bilirsin belki![]()
Rabbim nasip etsin inşallah tez vakitte çok güzel haberler alırsın Allah'ın izniyleBenimde bir sene oldu bende de yok henüz
Amin inşallah sana da rabbim nasip etsinRabbim nasip etsin inşallah tez vakitte çok güzel haberler alırsın Allah'ın izniyle![]()
Allah razı olsun çok güzel haberlerle gelelim burayaAmin inşallah sana da rabbim nasip etsin![]()