Merhaba aynı durumdayım suan 24 Ağustos pık oldu 23-24-25 degerlendırdık.MerhabaBir sorum olacaktı bu ay ovulasyon testi yaptım pcosum var 24 Ağustos pik oldu o günü ve sonra ki 3 günü değerlendirdik. Döllenme olduysa eğer hemen belirtilerin olması gerekiyor mu yoksa adet gecikmesinden sonra mı belirtiler başlar yardımcı olur musunuz ? Şu sn bende hiç bir belirti yok
Sizde de mi pcos varMerhaba aynı durumdayım suan 24 Ağustos pık oldu 23-24-25 degerlendırdık.
Hemen olmuyor dıye bılıyorum belırtılerı yumurtlamadan 7-10 gün sonra başlıyormuş
Yok hayır bunda farklı olabılır onu dusunmedım pardonSizde de mi pcos var
Merhaba benimde buaralar yumurtlama tarihlerim ama bende adetime daha 17 gün civarı var sadece hafif hafif kasık ağrım oluyor sanki adet olacağım ama daha zamanıda var gibi yoksa ben mi öyle hissediyorum anlamıyorum ama özellikle 2 akşamdır gece yattığımda hafif adet sancısı gibiMerhabaBir sorum olacaktı bu ay ovulasyon testi yaptım pcosum var 24 Ağustos pik oldu o günü ve sonra ki 3 günü değerlendirdik. Döllenme olduysa eğer hemen belirtilerin olması gerekiyor mu yoksa adet gecikmesinden sonra mı belirtiler başlar yardımcı olur musunuz ? Şu sn bende hiç bir belirti yok
Bu tabiki kadından kadına değişecek bir durumdur ama ben zaten gebeliği 2 haftalıkken öğrenmiştim, ilk önce testlerdeki ufak çizgiler ve sonrasındaki kan testi ile doğrulamıştım. Belirtilere gelecek olursak ben yumurtlama günlerinden sonra (ovulasyon testi ile belirlemiştim) sağ kasığımda batmalar hissediyordum (bebeğim sağ yumurtalıklarımda tutunmuş öyle demişti doktor) özellikle geceleri sağ sola dönerken bir batma hissi olurdu (reglilerimde yaşamadığım için şüphelenmiştim) çok nadirende sabahları hafif bir bulantı hissederdim ama bu psikolojikte olabilirdi. Umarım sağlıklı gebelikler yaşarsınız <3MerhabaBir sorum olacaktı bu ay ovulasyon testi yaptım pcosum var 24 Ağustos pik oldu o günü ve sonra ki 3 günü değerlendirdik. Döllenme olduysa eğer hemen belirtilerin olması gerekiyor mu yoksa adet gecikmesinden sonra mı belirtiler başlar yardımcı olur musunuz ? Şu sn bende hiç bir belirti yok
Umarım bebiş vardırMerhaba benimde buaralar yumurtlama tarihlerim ama bende adetime daha 17 gün civarı var sadece hafif hafif kasık ağrım oluyor sanki adet olacağım ama daha zamanıda var gibi yoksa ben mi öyle hissediyorum anlamıyorum ama özellikle 2 akşamdır gece yattığımda hafif adet sancısı gibi
Anlıyorum bende şuan hiç bi belirti yok moralim bozuldu birazzzBu tabiki kadından kadına değişecek bir durumdur ama ben zaten gebeliği 2 haftalıkken öğrenmiştim, ilk önce testlerdeki ufak çizgiler ve sonrasındaki kan testi ile doğrulamıştım. Belirtilere gelecek olursak ben yumurtlama günlerinden sonra (ovulasyon testi ile belirlemiştim) sağ kasığımda batmalar hissediyordum (bebeğim sağ yumurtalıklarımda tutunmuş öyle demişti doktor) özellikle geceleri sağ sola dönerken bir batma hissi olurdu (reglilerimde yaşamadığım için şüphelenmiştim) çok nadirende sabahları hafif bir bulantı hissederdim ama bu psikolojikte olabilirdi. Umarım sağlıklı gebelikler yaşarsınız <3
bence stres yapma dediğim gibi her gebelik farklı ve senin pik günün daha çok yeni geçmiş. Eğer gebelik oluştuysa bile şu an anlaman neredeyse imkansız. Sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için dua et sürekli <3Anlıyorum bende şuan hiç bi belirti yok moralim bozuldu birazzz
Umarım isteyen herkesin umutlanmak istemiyorum daha zamanım çok diyeUmarım bebiş vardır
Ne kadardır bebek düşünüyorsunuzUmarım isteyen herkesin umutlanmak istemiyorum daha zamanım çok diye
İnşAllah bu sefer olurbence stres yapma dediğim gibi her gebelik farklı ve senin pik günün daha çok yeni geçmiş. Eğer gebelik oluştuysa bile şu an anlaman neredeyse imkansız. Sağlıklı gebelik ve sağlıklı bebek için dua et sürekli <3
Hazirandan beri daha çok değil ama ne bileyim olsun istiyorumNe kadardır bebek düşünüyorsunuz
İsteyince hemen olsun istiyoruz heyecanlanıyoruzHazirandan beri daha çok değil ama ne bileyim olsun istiyorum
Aynen öyle birde bu ay soğan suyu denedim faydası olur mu bilmem çoğu ilk aydan yada ikinci ayda hamile kalmış amaİsteyince hemen olsun istiyoruz heyecanlanıyoruz
Ya evet onu bende okudum da rahim duvarını incelttiği söyleniyor o yuzden yapmadım benAynen öyle birde bu ay soğan suyu denedim faydası olur mu bilmem çoğu ilk aydan yada ikinci ayda hamile kalmış ama
Valla ben öyle bir şey görmedim o yüzden deneyeyim dedik ve 6 ayda bir yapılıyormuş soğandan çok zarar gelmez heralde dedim bakalım gorecegiz .benim süreç yeni olduğu için olsada ondan mı onu da tam bilemem zatenYa evet onu bende okudum da rahim duvarını incelttiği söyleniyor o yuzden yapmadım ben
İnşAllah olurValla ben öyle bir şey görmedim o yüzden deneyeyim dedik ve 6 ayda bir yapılıyormuş soğandan çok zarar gelmez heralde dedim bakalım gorecegiz .benim süreç yeni olduğu için olsada ondan mı onu da tam bilemem zaten
Amin inşAllah siz doktora gittiniz mi bi tedaviye fln başladınız mıBen de aynıyım. Son adet 10 agustostu. 24 çift çizgi 25 inde de t daha koyu çizgi oldu her gün ilişki yaşadık zaten adetten sonra, 2 senedir evliyim pcosum var bu ay ovülasyon denedim bende de şu an belirti yok hiç, inşallah olur kuzum bebişimiz Rabbim kucağımızı içimizin eridiği bi gülüşle doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?