Hamilelik belirtileri

- Lavinia

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
2.054
1.600
133
Kızlar iyi geceler. Birden fazla hamilelik geçirmiş olanlar hamilelik belirtileriniz tamamen aynı mıydı, yoksa farklılıklar var mıydı? Mesela yerleşme kanaması yaşayan varsa hepsinde oldu mu?Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Canın hamilelik belirtileri gibi yerleşme kanaması bile o hamileliğe özeldir. Her belirti farklı. İlk gebeliğim ama benim belirtilerimle arkadaşlarımın farklıydı. Bende yerleşme kanaması olmadı arkadaşımın bir hamileliğinde oldu diğerinde olmadı. Sabit kesin şu belirti olur demek imkansız

Teşekkür ederim. Ben iki hamilelik yaşadım belirtiler nerdeyse aynıydı. Şimdi yine belirtilerim var gecikmemde oldu ama yerleşme kanaması olmadı. Test yapasım da gelmiyor o yüzden.

Teşekkür ederim. Ben iki hamilelik yaşadım belirtiler nerdeyse aynıydı. Şimdi yine belirtilerim var gecikmemde oldu ama yerleşme kanaması olmadı. Test yapasım da gelmiyor o yüzden.
Yerleşme kanaması hep olmak zorunda değil. Hatta olmadığı durumlar daha fazla. Bende olmayınca doktoruma sormuştum. Olmak zorunda değil çoğu kadında olmuyor aslında demişti. Gecikmen varsa test yapmalısın bence

1 gün daha bekleyip test yapmaya karar verdim teşekkürler

Sizin belirtileriniz nelerdi yumurtlamadan sonrasi icin anlatir misin

Sizin belirtileriniz nelerdi yumurtlamadan sonrasi icin anlatir misin
Normalde günde 5/6 saat zor uyuyan ben deli gibi uyuyordum. O evrede eğlenceye falan katılmıştık üşüttüm heralde diyordum. Çünkü gündüz uyumam için çok hasta veya çok uykusuz olmam lazım benim. Kasıklarımda batma vardı. Göğüs ucum o kadar hassastı ki dokunamıyordum. Alınganlık vardı biraz adet dönemine yakın. Normalde pcos var. Ama adetten 1/1.5 hafta önce kontrole gitmiştim çocuk düşünüyoruz bir sorun var mı görmeye. Pcos belirtileri ilk defa ultrasonda görülmedi(2/3 haftalık hamileymişim zaten ) adetin ikinci günü gel demişti hormon testleri için ben birinci günü hamile olduğumu öğrendim. Normalde hep gecikmem olur ama bende asıl şüphe oluşturan sabah gözümü açar açmaz kusmalar oldu. Adet günüm gelmeden bir kaç gün öncesinde başlamıştı. İlaç almaya gittim eczaneden testte almıştım. İlaç kullanmadan önce test yaptığımda öğrendim.

Yaa ne gzl cnm saglikla kucaginiza alırsıniz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…