Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mihri_63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
7
0
1
23
Merhaba arkadaşlar benim adetim gecikti ama normalde hiç gecikmez gecikse bile gece gelirdi bi kızım var söylentilere göre hamilelik belirtisi ilk hamilelikte yoğun olurmuş dün biraz kasık ağrım vardı geçti bugünde gelmedi acaba hamile olabilir miyim

Ben ilk bebeğim de hiç bir belirti yaşamadım 3 aylık olana kadar 3 Aydan sonra migde bulantılarım başladı bende şaşırdım 1 ay istifra ettim aşkım herkesin bünyesi de hamileliği de farklı olur her söylenen e ne kulak asmamk lazım 1 gün gecikme çok erken 5 6 gün geçtikten sorna test yap derim hakkında hayırlısı olsun

Yani kasık ağrısı dahil gerçekten hiç belirti vermedi mi benim yumurtlama dönemleri bile bir ton belirtiyle geliyor dolayısıyla hep bir şeyler hissediyor oluyorum regl mi gebelik mi çözemiyorum yani

Benim de ikinci hamileliğim ama belirtim oldu adet gecikmesi olunca özellikle göğüs ağrısı üşüme bulantı

Amin canım ya ne bilim ilkinde ikinci gün test yapmıştım pozitif çıkmıştı aynısı olurmu diye düşündüm

Benim ilginç bir şekilde 5. Haftada başladı. Hatta göğüs ağrısı daha erken
Erken başlamış ya. Ben ilkinde hiç belirti yaşamadım. Normalde de regl öncesi de hafif kasık sancım olur başka bir şey olmaz. Şuan mastit olduğum günler aklıma geldi öyle sızlıyor. Bacaklar,bel,sırt ağrısından yatamaz oldum. Bekliyorum bakalım regl tarihini test yapacağım. Ondan sordum erken belirtiler mi acaba diye

Evet benim göğüs ağrım da o derece şiddetliydi hala devam ediyor. Bel karın ağrım da vardı. İnşallah hamilesindir haber ver bana da

Yani kasık ağrısı dahil gerçekten hiç belirti vermedi mi benim yumurtlama dönemleri bile bir ton belirtiyle geliyor dolayısıyla hep bir şeyler hissediyor oluyorum regl mi gebelik mi çözemiyorum yani
Aşkım sadece akıntım vardı adet gecikmesinden sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…