Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi kere yaptım sadece arada gelen kasık ağrısı tam olucam diyorum bi bakıyorum gelmemiş 4 gündür böyle bugün beşinci günümBenim de aynı şekilde gecikmede dördüncü gün. Bat günü laboquick yaptım negatif( sabah vakti)gecikmenin üçüncü günü bebe time erken gebelik yaptım negatif ( öğlen saati) , dördüncü günü de bebe time normal testi yaptım negatif ( sabah) , benim nasibi zorlayış diyeceğim ama hala regl olacağım gibi bir his yok, hamile değilsem bile bugün 5. Gecikmeye girdim normalde hep vaktinde olurum. Böyle ev testlerinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba
Ben erken gebelik testi ile yaptım ikinci günümde çıkmadı belki geç dölenmedir diye düşünüyorum normalde Şaşmaz hiç ilaç kulansam bile gelir bu ay gelmediNormalde reglin ilk günü bile yapsanız hafif silik çıkması gerekiyor hangi testle yaptınız
Olabilir biraz daha bekleyin öyleyse.Ben erken gebelik testi ile yaptım ikinci günümde çıkmadı belki geç dölenmedir diye düşünüyorum normalde Şaşmaz hiç ilaç kulansam bile gelir bu ay gelmedi
Bilmiyorum ya negatif çıktı diye hevesim kaçtıOlabilir biraz daha bekleyin öyleyse.
Aynı durum bende var gecikmenin 2. Günü sabahtan yaptım negatif şimdi gecikmenin 5. Günü sabahtsn yaptım yine negatif ama adetim hep düzenlidir ilk defa oluyor bende saati saatine düzenli bir adet yaşarım 5. Gün oldu gecikeli hiç adet olcakmışım gibi bir ağrı sancı yokBenim de aynı şekilde gecikmede dördüncü gün. Bat günü laboquick yaptım negatif( sabah vakti)gecikmenin üçüncü günü bebe time erken gebelik yaptım negatif ( öğlen saati) , dördüncü günü de bebe time normal testi yaptım negatif ( sabah) , benim nasibi zorlayış diyeceğim ama hala regl olacağım gibi bir his yok, hamile değilsem bile bugün 5. Gecikmeye girdim normalde hep vaktinde olurum. Böyle ev testlerinde negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mıdır acaba
Bende 6 gün gecikti bel ağrım kasık ağrım ve göğüslerim oldukça şiş test yaptım negatifMerhaba arkadaşlar benim adetim 4 gün gecikti ama ikinci gününde test yapmıştım negatif çıktı erken gebelik testi yapmıştım sizce hamilelik varmıdır böyle olan varmı