gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 559 316 18 27 Çarşamba 13:59 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #41 karadenizli11i .!.: Evet en iyisi ben cuma tekrar gidip bi baktırayım aklım kalacağına öğrenmiş olurum ondan sonra beklerim olmadı Genişletmek için tıkla... Aynen baktır sen nerede baktıracaksın ? İlk kanı nerede verdin?
karadenizli11i .!.: Evet en iyisi ben cuma tekrar gidip bi baktırayım aklım kalacağına öğrenmiş olurum ondan sonra beklerim olmadı Genişletmek için tıkla... Aynen baktır sen nerede baktıracaksın ? İlk kanı nerede verdin?
K karadenizli11i Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 158 90 13 32 Çarşamba 14:05 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #42 gurbetsel .!.: Aynen baktır sen nerede baktıracaksın ? İlk kanı nerede verdin? Genişletmek için tıkla... Ben devlet hastanesinde aile hekimine baktırdım bizim burada acillerde beta bakmıyorlar yine iki gün sonra aynı yerde baktırırım
gurbetsel .!.: Aynen baktır sen nerede baktıracaksın ? İlk kanı nerede verdin? Genişletmek için tıkla... Ben devlet hastanesinde aile hekimine baktırdım bizim burada acillerde beta bakmıyorlar yine iki gün sonra aynı yerde baktırırım
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 559 316 18 27 Çarşamba 14:20 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #43 karadenizli11i .!.: Ben devlet hastanesinde aile hekimine baktırdım bizim burada acillerde beta bakmıyorlar yine iki gün sonra aynı yerde baktırırım Genişletmek için tıkla... Evet acillerde bakmıyorlar ne dediysem bakmadı doktor ya ağladım resmen
karadenizli11i .!.: Ben devlet hastanesinde aile hekimine baktırdım bizim burada acillerde beta bakmıyorlar yine iki gün sonra aynı yerde baktırırım Genişletmek için tıkla... Evet acillerde bakmıyorlar ne dediysem bakmadı doktor ya ağladım resmen
K karadenizli11i Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 158 90 13 32 Çarşamba 14:30 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #44 gurbetsel .!.: Evet acillerde bakmıyorlar ne dediysem bakmadı doktor ya ağladım resmen Genişletmek için tıkla... Senin randevu yarın zaten gelişmelerden beni de haberdar et bende seni referans alayım öyle gideyim kese için falan
gurbetsel .!.: Evet acillerde bakmıyorlar ne dediysem bakmadı doktor ya ağladım resmen Genişletmek için tıkla... Senin randevu yarın zaten gelişmelerden beni de haberdar et bende seni referans alayım öyle gideyim kese için falan
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 559 316 18 27 Çarşamba 14:42 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #45 karadenizli11i .!.: Senin randevu yarın zaten gelişmelerden beni de haberdar et bende seni referans alayım öyle gideyim kese için falan Genişletmek için tıkla... Bakalım inşallah iyi gider ama alttan bakalım derse istemeyecem karından baksın birkaç gün sonra falan
karadenizli11i .!.: Senin randevu yarın zaten gelişmelerden beni de haberdar et bende seni referans alayım öyle gideyim kese için falan Genişletmek için tıkla... Bakalım inşallah iyi gider ama alttan bakalım derse istemeyecem karından baksın birkaç gün sonra falan
K karadenizli11i Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 158 90 13 32 Çarşamba 14:46 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #46 gurbetsel .!.: Bakalım inşallah iyi gider ama alttan bakalım derse istemeyecem karından baksın birkaç gün sonra falan Genişletmek için tıkla... O olayı bende hiç sevmiyorum çok geriliyorum. Senin yarın tam kaç günlük olmuş oluyor son adet tarihine göre
gurbetsel .!.: Bakalım inşallah iyi gider ama alttan bakalım derse istemeyecem karından baksın birkaç gün sonra falan Genişletmek için tıkla... O olayı bende hiç sevmiyorum çok geriliyorum. Senin yarın tam kaç günlük olmuş oluyor son adet tarihine göre
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 559 316 18 27 Çarşamba 15:01 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #47 karadenizli11i .!.: O olayı bende hiç sevmiyorum çok geriliyorum. Senin yarın tam kaç günlük olmuş oluyor son adet tarihine göre Genişletmek için tıkla... Yarın 4+3 oluyor galiba
karadenizli11i .!.: O olayı bende hiç sevmiyorum çok geriliyorum. Senin yarın tam kaç günlük olmuş oluyor son adet tarihine göre Genişletmek için tıkla... Yarın 4+3 oluyor galiba
K karadenizli11i Üye Kayıtlı Üye 30 Ekim 2025 158 90 13 32 Çarşamba 15:33 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #48 gurbetsel .!.: Yarın 4+3 oluyor galiba Genişletmek için tıkla... Bir hafta var aramızda benim de 3+2 ayy miniminicikler
gurbetsel .!.: Yarın 4+3 oluyor galiba Genişletmek için tıkla... Bir hafta var aramızda benim de 3+2 ayy miniminicikler
gurbetsel Üye Kayıtlı Üye 17 Eylül 2025 559 316 18 27 Çarşamba 15:36 Konu Sahibi Konu Sahibi tamayy15 #49 karadenizli11i .!.: Bir hafta var aramızda benim de 3+2 ayy miniminicikler Genişletmek için tıkla... Evet
karadenizli11i .!.: Bir hafta var aramızda benim de 3+2 ayy miniminicikler Genişletmek için tıkla... Evet