- 29 Ağustos 2022
- 154
- 48
- 28
- 26
- Konu Sahibi semanur Demir
-
Test yap canım hemenKızlar çok acil yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün geçti çok hafif özel bölgede kramplar giriyor ve hemen geçiyor göğüsler her adet başlangıcı gibi şiş başka belirtim yok bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdim sizin farklı gebelik belirtileriniz nelerdi
Yaaa inşallah sendede olur çok istiyorum ben rabbim nasip etsinTest yap canım hemenbenimde 5. Günüm gecikmede ama testler negatif kan testi de 0.523 yok maalesef inşallah sende vardır
Amin inşallah canım benim ilk gebeliğin miYaaa inşallah sendede olur çok istiyorum ben rabbim nasip etsin
EvetAmin inşallah canım benim ilk gebeliğin mi
Peki testi ne zaman yaptırdınBenim adetime 6 gün varken özel bölgeme 2-3 kere ani kramp girmişti. Bel ağrısı ve göğüs ağrısıda çok fazlaydı.
Canım bişey sorucam normalde oluyor muydu peki göğüs ağrınBenim adetime 6 gün varken özel bölgeme 2-3 kere ani kramp girmişti. Bel ağrısı ve göğüs ağrısıda çok fazlaydı.
Bende ilk olcak 2 yıldır deniyoruz olmuyor malesef sen ne zamandır istiyorsun
Reglime beş gün varken erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim aynı günPeki testi ne zaman yaptırdın
Yok olmuyordu ama benim çok acıyordu sütyende bile zorluk çekiyordumCanım bişey sorucam normalde oluyor muydu peki göğüs ağrın
Bende öle işte ağustos ayında 2 yıl olacak evlendiğimden beri hiç korunmadımBende ilk olcak 2 yıldır deniyoruz olmuyor malesef sen ne zamandır istiyorsun
Anladım canım benim her ay batma yanma ile başlayıp ağrı acı dolgunlasma herşey oluyorYok olmuyordu ama benim çok acıyordu sütyende bile zorluk çekiyordum
Hastaneye gittin mi kuzum eşin test verdi mi bende aynı durumdayım kaynanam durmadan var mı yok mu diye sormaktan bıkmadı ama ben bıkmış durumdaymBende öle işte ağustos ayında 2 yıl olacak evlendiğimden beri hiç korunmadım
Gittim tabiki gitmez olurmuyum eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerekmeyecek şekilde çok doktora gittik vitamin kullandı 6 ay boyunca sonra doktor düzeldiğini kullanmaması gerektiğini söyledi rahim filmi çektim tertemiz çıktı 3 defa letu ovitrelle kullandım geçen ay klomende denedim negatif sonuç aldım bu ay da işte adet olmadım bakalım artık doktor herşey iyi %10 kısımlığıda bilim açıklayamıyor dedi yani Allah’ın işiHastaneye gittin mi kuzum eşin test verdi mi bende aynı durumdayım kaynanam durmadan var mı yok mu diye sormaktan bıkmadı ama ben bıkmış durumdaym
İnşallah canı gönülden diliyorum vardır rabbim nasip etsinGittim tabiki gitmez olurmuyum eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerekmeyecek şekilde çok doktora gittik vitamin kullandı 6 ay boyunca sonra doktor düzeldiğini kullanmaması gerektiğini söyledi rahim filmi çektim tertemiz çıktı 3 defa letu ovitrelle kullandım geçen ay klomende denedim negatif sonuç aldım bu ay da işte adet olmadım bakalım artık doktor herşey iyi %10 kısımlığıda bilim açıklayamıyor dedi yani Allah’ın işi
Acaba benim eşimde sorun olabilir mi o hiç test vermediGittim tabiki gitmez olurmuyum eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerekmeyecek şekilde çok doktora gittik vitamin kullandı 6 ay boyunca sonra doktor düzeldiğini kullanmaması gerektiğini söyledi rahim filmi çektim tertemiz çıktı 3 defa letu ovitrelle kullandım geçen ay klomende denedim negatif sonuç aldım bu ay da işte adet olmadım bakalım artık doktor herşey iyi %10 kısımlığıda bilim açıklayamıyor dedi yani Allah’ın işi
Olabilir tabii ki gebelik iki tarafın sağlıklı olmasıyla mümkün olma ihtimali olan bir şey sonuçta. Sadece kadının sorunu değil kiAcaba benim eşimde sorun olabilir mi o hiç test vermedi
Bilmiyorum inşallah ikimizede nasip olurOlabilir tabii ki gebelik iki tarafın sağlıklı olmasıyla mümkün olma ihtimali olan bir şey sonuçta. Sadece kadının sorunu değil ki
Ahahah hiç sorma. Ben evlenince hemen hamile kalırım sanıyordum hatta "daha gencim yahu eşim korunsun az evliliğin tadını çıkaralım" demiştim. 2 yıldır korunmuyoruz hayat bize al işte çıkar tadını diyorBilmiyorum inşallah ikimizede nasip olurbu kadar zor mu çocuk yapmak yaaa
vallahi iyice sıkıldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?