Hamilelik belirtileriiiii acill

semanur Demir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
154
48
28
26
Kızlar çok acil yardımcı olurmusunuz adetim 1 gün geçti çok hafif özel bölgede kramplar giriyor ve hemen geçiyor göğüsler her adet başlangıcı gibi şiş başka belirtim yok bu ay yumurtlama dönemini değerlendirdim sizin farklı gebelik belirtileriniz nelerdi

Test yap canım hemen benimde 5. Günüm gecikmede ama testler negatif kan testi de 0.523 yok maalesef inşallah sende vardır

Benim adetime 6 gün varken özel bölgeme 2-3 kere ani kramp girmişti. Bel ağrısı ve göğüs ağrısıda çok fazlaydı.

Hastaneye gittin mi kuzum eşin test verdi mi bende aynı durumdayım kaynanam durmadan var mı yok mu diye sormaktan bıkmadı ama ben bıkmış durumdaym
Gittim tabiki gitmez olurmuyum eşimde varikosel çıktı ama ameliyat gerekmeyecek şekilde çok doktora gittik vitamin kullandı 6 ay boyunca sonra doktor düzeldiğini kullanmaması gerektiğini söyledi rahim filmi çektim tertemiz çıktı 3 defa letu ovitrelle kullandım geçen ay klomende denedim negatif sonuç aldım bu ay da işte adet olmadım bakalım artık doktor herşey iyi %10 kısımlığıda bilim açıklayamıyor dedi yani Allah’ın işi

İnşallah canı gönülden diliyorum vardır rabbim nasip etsin

Acaba benim eşimde sorun olabilir mi o hiç test vermedi

Bilmiyorum inşallah ikimizede nasip olur bu kadar zor mu çocuk yapmak yaaa
vallahi iyice sıkıldım bu durumdan
Ahahah hiç sorma. Ben evlenince hemen hamile kalırım sanıyordum hatta "daha gencim yahu eşim korunsun az evliliğin tadını çıkaralım" demiştim. 2 yıldır korunmuyoruz hayat bize al işte çıkar tadını diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…