- Konu Sahibi semanur Demir
-
Aynen bende olur dedim takmafm baktım 5 . Ayimda hala yok gelen giden o zaman kafaya takmaya başladımAhahah hiç sorma. Ben evlenince hemen hamile kalırım sanıyordum hatta "daha gencim yahu eşim korunsun az evliliğin tadını çıkaralım" demiştim. 2 yıldır korunmuyoruz hayat bize al işte çıkar tadını diyor
Valla ya hiç de düşündüğümüz gibi olmuyor vakti var demek ki deyip beklemek dışında bir şey gelmiyor insanın elindenAynen bende olur dedim takmafm baktım 5 . Ayimda hala yok gelen giden o zaman kafaya takmaya başladım
Benimle aynı ayda evlenen arkadaşımın da 7 ay olmadı şimdi onunki var 7 ayın sonunda oda böyle düşünüyordu sürekli ama şimdi hamileAhahah hiç sorma. Ben evlenince hemen hamile kalırım sanıyordum hatta "daha gencim yahu eşim korunsun az evliliğin tadını çıkaralım" demiştim. 2 yıldır korunmuyoruz hayat bize al işte çıkar tadını diyor
Benim yattığım da oldu bacaklarımı dikip beklediğim de oldu direkt kalktığım da oldu ama nafile valla olacağı varsa her türlü oluyor onunkinin nasibi öyleymişBenimle aynı ayda evlenen arkadaşımın da 7 ay olmadı şimdi onunki var 7 ayın sonunda oda böyle düşünüyordu sürekli ama şimdi hamile
Ve anlattığına göre ilişkiden sonra yatmamış bile direk lavaboya girmiş öyle olduğu halde tutmuş
az önce test yaptım kaset test silik çıktıBilmiyorum inşallah ikimizede nasip olurbu kadar zor mu çocuk yapmak yaaa
vallahi iyice sıkıldım bu durumdan
Ayyyy cidden çok sevindim foto at biKızlar
az önce test yaptım kaset test silik çıktı
Hadi inşallah vardır duam kabul olsun Allah'ımKızlar
az önce test yaptım kaset test silik çıktı
Ayyy Allah razı olsun canım benim fotoğrafta pek çıkmıyor ya komşuma falan gösterdim kessin var dedi bu saatte eşim aldı beni acile gittim kan verdim sonuç bekliyorum çok dua edin lütfenHadi inşallah vardır duam kabul olsun Allah'ım
İnşallah vardırAyyy Allah razı olsun canım benim fotoğrafta pek çıkmıyor ya komşuma falan gösterdim kessin var dedi bu saatte eşim aldı beni acile gittim kan verdim sonuç bekliyorum çok dua edin lütfen
Ederim tabi ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah vardırhaber et heycanlandm şimdi
Canım naptın sonucu öğrendin miEderim tabi ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım betam negatif hala regl olmadım evde iki ayrı test yaptım silik çıkıyor kafam karıştıCanım naptın sonucu öğrendin mi
Testlerin fotoğrafını atar mısınCanım betam negatif hala regl olmadım evde iki ayrı test yaptım silik çıkıyor kafam karıştı
Önce kanda görülür yani sonra idrarda çıkar anlam veremedim beta kaç çıktıCanım betam negatif hala regl olmadım evde iki ayrı test yaptım silik çıkıyor kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?