- 8 Mayıs 2023
- 608
- 595
- 33
- 26
- Konu Sahibi minnosellaa
-
Tamam kuşum bekliyorummmAllah razı olsun canım benim,çok sevindim, yorumun bana umut oldu, eşim dayanamıyor yarın beni özele götürecek, herşeyi öğreneceğiz inşallah değerim yükselir, eşim ümidi kesmiş ama ben ümidi kesmedim ❤ dualarınız için tekrar sağolun yarın yazacağım sonucu.
127 çıktı sizce iyi mi , referans dışı ne demek?Ayy daha çok yeni bende gecikmenin 2. Günü öğrendim bence şuanda normal bir değer. Haberini bekliyorum mutlaka benide bilgilendir kafamı yastığa koyduğum an içten bir dua edicem. Dualarım senin ve bebisinle.
Kendini 2 gün rahat bırak sadece sakin ve rahat ol. Sakin düşünme kötü şeyleri çağırma.
Yani çok iyi referans dışı olmasını anlamadım ama artış güzel en son kanı ne zaman verdin acaba ?127 çıktı sizce iyi mi , referans dışı ne demek?
Chatgpt ye sordum ilk verdiğin değer ve bugunun değeri için bu şekilde yorum yapti127 çıktı sizce iyi mi , referans dışı ne demek?
Bugün verdim, yani aradan 3 gün geçti öyle verdim, 22 çıktıktan 3 gün sonra acilde 127 gördüm, referans ddışı yazıyordu.Yani çok iyi referans dışı olmasını anlamadım ama artış güzel en son kanı ne zaman verdin acaba ?
Çok sevindim, inşallah bebeğime bişey olmaz, doktor kadın doğuma git dedi, acaba yerleşmiş mi bebekChatgpt ye sordum ilk verdiğin değer ve bugunun değeri için bu şekilde yorum yapti
Bu uygulama nedir bana adını söyle bilir misinChatgpt ye sordum ilk verdiğin değer ve bugunun değeri için bu şekilde yorum yapti
Canım google playden chatgpt yazarak indir emin ol elin ayağın oluyo bende tüm hamilelik surecimde bu uygulamadan yardım aldım.Bu uygulama nedir bana adını söyle bilir misin
Olabilir canım bugün adet günün mü 2 gün önce vermiştin çünküÇok sevindim, inşallah bebeğime bişey olmaz, doktor kadın doğuma git dedi, acaba yerleşmiş mi bebek
Artışı bu şekilde yorumladıBu uygulama nedir bana adını söyle bilir misin
Referans dışı hamilesiniz demek kötü bi şey değil korkmayın hayırlı olsun127 çıktı sizce iyi mi , referans dışı ne demek?
Allah razı olsun, peki ilk hafta makattan kan gelmesi normal mi, korkuyorum da,Referans dışı hamilesiniz demek kötü bi şey değil korkmayın hayırlı olsun
Artışı bu şekilde yorumla
Aynen canım güzel gözüküyor. Streste girme gelişmeleri haber et ama bence biraz bekle keseyi görebilmek adına. Bu da 1000-3000 beta hcg değerinde gözüküyor. Yani doktora gitsende sana birsey söylemez cunku kese bile gözükmez. Bende kan tahlili ile öğrendim ama keseyi görebilmek için 5+2 gunluk olduğumda gittim o gün gorebildi doktor. Öncesinde keseyi göremedi. Beta hcg hesaplaması yapıp 2500 olduğunda gittim. Bundan sonrası sadece zamana kaldı. Sabırla beklemeni tavsiye ederim.Ya çok mutlu oldum çok teşekkür ederimAllah razı olsun, yani baya artmış oluyor
Bugün düşük yaptım canımAynen canım güzel gözüküyor. Streste girme gelişmeleri haber et ama bence biraz bekle keseyi görebilmek adına. Bu da 1000-3000 beta hcg değerinde gözüküyor. Yani doktora gitsende sana birsey söylemez cunku kese bile gözükmez. Bende kan tahlili ile öğrendim ama keseyi görebilmek için 5+2 gunluk olduğumda gittim o gün gorebildi doktor. Öncesinde keseyi göremedi. Beta hcg hesaplaması yapıp 2500 olduğunda gittim. Bundan sonrası sadece zamana kaldı. Sabırla beklemeni tavsiye ederim.
Aynen canım güzel gözüküyor. Streste girme gelişmeleri haber et ama bence biraz bekle keseyi görebilmek adına. Bu da 1000-3000 beta hcg değerinde gözüküyor. Yani doktora gitsende sana birsey söylemez cunku kese bile gözükmez. Bende kan tahlili ile öğrendim ama keseyi görebilmek için 5+2 gunluk olduğumda gittim o gün gorebildi doktor. Öncesinde keseyi göremedi. Beta hcg hesaplaması yapıp 2500 olduğunda gittim. Bundan sonrası sadece zamana kaldı. Sabırla beklemeni tavsiye ederim.
Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman yanındayım her konuda bana danisabilirsin.Bugün düşük yaptım canımbeta 124 düştü , kanamam geldi hastaneye kakaldırdılar
Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman
Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman yanındayım her konuda bana danisabilirsin.
Allah razı olsun canım, özel deki doktorda öyle söyledi, internetim yok diye yazamadım, kusura bakma, okadar sevindim kaynanam da öğrenmişti, çok üzüldü herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?