Bende kasık ağrısı oldu ama zaten adet günüm geçiyordu onun ağrısı oluyor aynı adet olacak gibi... bir de garip bu şişlik oluyor içinizde gazla dolu bi top yuvarlanir gibi..
Akinti bende de erken baslamadi 3 haftalik yazıyor benim sonuçta daha 2 gündür çoğaldı akintim
Meraba cnm benmde kasıkklarımda agrı var hatta 13 14 gündür adettim geçti 5 gün evde test taptm iki gün önce cıkmadı bekliyorm bakalım
Hayırlı olsun canım benimde 10 günden fazladır kasiklarimda ağrı var adet olacağım zaman agrirdi hep bu ay kasik bel sırt ağrısı çok fazla yaşadım bebeğe bağlamak istemiyorum ama insan bi umut ediyor ve içim inanılmaz bi heyecan.. hayra varsın inşallah 3 gün var adetime
bende de kasık ağrısı çok olmuştu canım. doktora hemen gitme geçsin birazmerhaba arkadaşlar benim adetime 13 gün varken başladı kasık ağrılarım her an regl olacakmışım gibi 8 gün var ve hala devam ediyor sizce doktora gideyim mi? yoksa önemsemeden bekleyeyim mi?
kanda çıkar mı sizce?aranızda böyle olan var mı?:1shok::çok üzgünüm:
Test yaptırdın mı cnımMerhaba ben gecen ay sonu hsg cektirdim ve yumurtlama donemimden beri kasıklarım karnım cok agrıyo bugunde hep sag tarafım agrudu bacagımada vuruyo insallah bu ay sevinirm adetime 4gun var test yapmaya korkuyorum
Dun yaptım negatif...Test yaptırdın mı cnım
Hayırlısı canım benim inş. Bida ki ayaDun yaptım negatif...
Adet olursam hormon testlerm yapılcak ve kısmetse asılamaHayırlısı canım benim inş. Bida ki aya
Aşılama için erkn deil mi biraz ne zmndr evlisinAdet olursam hormon testlerm yapılcak ve kısmetse asılama
İki yıllık evliyim 1yıldır tedavi goruyorum bu ay hsgden dolayı kendiliginden olur diye dusundum agrılarımın sebevide hsg sanırımAsıl
Aşılama için erkn deil mi biraz ne zmndr evlisin
Inş. Canım aşılamadan sonra olumlu olur ama bnm bi kuzenim vardı 3 yıllık evli sürekli tedavi gördüler olmadı en son tedaviyi bıraktılar aşılama yaptırcaklardı Antalya'da bi doktordan randevu aldılar gitmeden hamile oldugunu öğrendi aşılamaya grek kalmadı doktoru bile inanamadı eşinin siperm hareketliliği düşüktü şuanda 4 aylık hamileİki yıllık evliyim 1yıldır tedavi goruyorum bu ay hsgden dolayı kendiliginden olur diye dusundum agrılarımın sebevide hsg sanırım
Sizin sıkıntınız ne özel deildeİki yıllık evliyim 1yıldır tedavi goruyorum bu ay hsgden dolayı kendiliginden olur diye dusundum agrılarımın sebevide hsg sanırım
İns.oyle olur benmde gerek kalmz. Pko var bendeİn
Inş. Canım aşılamadan sonra olumlu olur ama bnm bi kuzenim vardı 3 yıllık evli sürekli tedavi gördüler olmadı en son tedaviyi bıraktılar aşılama yaptırcaklardı Antalya'da bi doktordan randevu aldılar gitmeden hamile oldugunu öğrendi aşılamaya grek kalmadı doktoru bile inanamadı eşinin siperm hareketliliği düşüktü şuanda 4 aylık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?