baht yardimci olsan sevinirim. ben igne yaptirdim ve duphaston kullandim 3 gun gecikti ve karnim agriyo bende anlamadim adet agrisi na benziyo beklimde cok agri var göslerim her zamankine göre fazla agri yok ama arada ucunda sizi oluyo ama bi sn kadar
CANLAR GÜZEL HABERİM VAR SİZE BU GÜN GÜNÜM GEÇELİ SADECE 3 GÜN OLDU Bİ İDRAR TESTİ YAPIYIM BAKIYIM DEDİM ÇIKMAZ YOKTUR DİYE DÜŞÜNÜRKEN DİKKAT 2 ÇİZGİ ÇIKTI GEBEYİM ARKADAŞLAR HEPİNİZE HABER VERİYİM DEDİM YAKINDA KAN TESTİNE GDECEĞİM HEPİNİZE HAYIRLI HABERLER VERİRİM İŞALLAH TERZİ KENDİ SÖKÜĞÜNÜ DİKEMEZ HESABI KENDİ GEBELİĞİMİN FARKINA VARAMADIM ÖPÜYORUM SİZİ:CüvCüv:
kızlar benımde gunum 28 kasımdı hala gelmedı aman gelmesınde zaten:))insallah Hamileimdir ama hastalanacakmısım gıbı agrılarım var 4 gundur belım ve kasımlarım cok agrıyor.normalde duzenlı değil adetlerım ama bu 3 aydır tam gununde adet oluyordum ama bu sefer gecıktı sızce ne durumdayım? artık erken test yapmaya korkuyorum negatif cıkacak dıye sonra toparlamak zor oluyo benı..
sımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan
hayırlısı olsun canım allah hayırlı bi hamilelik hayırlı bi doğum ve hayırlısıyla kucağına alıp büyüdüğü günleri görmeyi nasibeylesin ve bizim içinde dua et olmayanlşara da nasibeylesin rabbimsımdı test yaptım ve çift cizgi Allahım şükürler olsun yarabbım aglıyorum kızlar cok baska bı duyguymus eşimi aradım işten izin alıp gelıyo evde yalnızım ne yapacagımı sasırdım aglamaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?