Hamilelik belirtilerinin kaybolması

Umutse

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
1
0
1
27
Merhaba kızlar yen üyeyim , 9.haftama girecem hamileliğimde ama böyle bi sorunum var ; 2 gün öncesine kadar geceleri çok şiddetli ağrılarım vardı mide bulantım gögüs hassasiyetim , ama sabah uyandığımda hepsi ortadan kalktı ağrım yok gögüslerimde hassasiyet yok bu 2.hamileliğim düşüğüm yok , , ama karnım 2 gün öncesine kadar şiş olmasına rağmen bugun o şişlik yok gibi geliyor hafif mide bulantım var ama başka belirtim yok daha önve bunları yaşayan varsa bilgilendirebilirmi lütfen Korkmalımıyım yoksa normal bir durum mu?

İlk 3 ay bunlar çok normal haftaya bakmışsın hepsi 2 katı olarak geri gelmiş . Korkmana gerek yok canım ben 2 3 gün dışında hiç hissetmedim

Merhaba şuan bende sizinle aynı durumu yaşıyorum ne yaptınız acaba doktora sordunuz mu yardımcı olursanız çok sevinirim

9 hafta da göbeğiniz olmaz gaz olabilir mide rahatsızlığından olabilir o göbeğiniz sıkıntı etmeyin belirti olacak diye bir durum da yok

Merhabalar evet çok şükür 12 haftalık olduk, doktorum belirtilerin gelip gidebileceğini söyledi. Senin de mi böyle bir durumun var canım ?
Evet bugün hiç belirtim yok. 7+4 um. Daha önce de belirtilerim kesildi ve bebeğin kalbi durmuştu. Şimdi de çok korkuyorum. Senin kaçıncı haftada olmuştu ve kaç gün sonra geri geldi

Evet bugün hiç belirtim yok. 7+4 um. Daha önce de belirtilerim kesildi ve bebeğin kalbi durmuştu. Şimdi de çok korkuyorum. Senin kaçıncı haftada olmuştu ve kaç gün sonra geri geldi
Ay çok geçmiş olsun. İnanın hatırlamıyorum ama benim de 7 hafta civarıydı. Bir kaç gün sonra geri geldi. Hiç duş falan aldınız mı? Ben genelde duş aldığım günler belirti yaşamıyorum veya cinsel ilişki olduğu günler. Kanaman şiddetli sancın olmadıkça korkma demişti doktorum sende var mı

Duş her gün alıyorum. Onunla ilgili olsa diğer günler de belirtti olmazdi. Dün bayağı sancım oldu ama

Duş her gün alıyorum. Onunla ilgili olsa diğer günler de belirtti olmazdi. Dün bayağı sancım oldu ama
Anladım sizi ama doktora gitseniz çok daha iyi olacak çünkü bu süreç kişiye göre değişiyor. Ben elimden geldiğince bende olanları anlattım ama elimden başka bişey gelmiyor, keşke gelse... benim sabah kalkıyorum yok akşama ya da ertesi gün aynı şekilde devam ediyordu. Hala öyle hatta 9.haftada tamamen geçti şimdi tekrar başladı. Vakit kaybetmeden bir doktora gidin bence çünkü fazla sancı iyi değil deniliyor ben çok yaşamadım sancı bilemiyorum o yüzden

Yarın gideceğim. Pazar gününe denk geldi evde içim içimi yiyor

Yarın gideceğim. Pazar gününe denk geldi evde içim içimi yiyor
Acile gidip söylerseniz belki yardımcı olurlar. Bazı hastanelerde ultrasonla bakma şansı oluyor veya şansınıza doktor doğum için falan geldiyse ya da özel hastane kesin bakarlar. Stresi çok zor inanın sizi anlıyorum benim de bir kaybım var belirtiler kaybolduğunda neler yaşadığımı bi ben bilirim bir Allah. Ama en azından beta hcg bakılır acilde veya alttan muayene edip rahim ağzında herhangi açılma veya kanama var mı bakarlar

Yarın i bekleyeceğim. En doğrusu kendi doktoruma gitmek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…