Hamilelik belirtilerinin kaybolması

Ela_12

Kadın..Aşka vurgun,deli sarmaşık..
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
619
545
53
Arkadaşlar çok korkuyorum halsizlik iştah kasık ağrısı hafif bulantı vardı hepsi bitti düşük olabilir mi?

Normal canım korkma sürekli devam edecek diye bişey yok düşük olsa öyle olabilir misin yerinde duramazsn ... Bedenin gebeliğe alışıyor bunların kaybolması çok normal ... Bir anda gider bı bakarsın yarın yine mide bulantısı bu işler böyle:)))

Normal canım korkma sürekli devam edecek diye bişey yok düşük olsa öyle olabilir misin yerinde duramazsn ... Bedenin gebeliğe alışıyor bunların kaybolması çok normal ... Bir anda gider bı bakarsın yarın yine mide bulantısı bu işler böyle:)))
Normalse iyi canım valla bir an korktum gerçi çok yeni diyorlar ama insan bilemiyor 2 gundur halim filan yerinde sadece az bi akinti var istahim acikti kapandı yani yemege oturunca yiyorum ama acikmiyorum sanki hiç hamile degilmism gibi bi tek dün karnimin alt kısmı pit pit attı bir süre ona da erkek yaparmis diyorlar Merak ediyorum :)

Normalse iyi canım valla bir an korktum gerçi çok yeni diyorlar ama insan bilemiyor 2 gundur halim filan yerinde sadece az bi akinti var istahim acikti kapandı yani yemege oturunca yiyorum ama acikmiyorum sanki hiç hamile degilmism gibi bi tek dün karnimin alt kısmı pit pit attı bir süre ona da erkek yaparmis diyorlar Merak ediyorum :)
Korkma canım bebiş iyidir yerleşmeye çalışıyor.. olacak böyle şeyler ... Bazen iştah açılır bazen kapanır bazen çok uyumak istersin bazen sabahın 7sinde ayakta olursun vs vs .. evet daha çok yeni ... Daha yeni başlıyoruz :) hayırlısı sağlıklı gebelik geçirirsn inşallah :)

Korkma canım bebiş iyidir yerleşmeye çalışıyor.. olacak böyle şeyler ... Bazen iştah açılır bazen kapanır bazen çok uyumak istersin bazen sabahın 7sinde ayakta olursun vs vs .. evet daha çok yeni ... Daha yeni başlıyoruz :) hayırlısı sağlıklı gebelik geçirirsn inşallah :)
Tamam cnim çok sağol rahatlattin beni kac gündür baya erken uyaniyorum daha yeni basliyoruz bakalım hayırlısı :)

Cnm sen daha 5 haftadaymissin zaten normalde en erken mide bulantisi 6. Haftada basliyor piskolojik olabilir mi

Cnm sen daha 5 haftadaymissin zaten normalde en erken mide bulantisi 6. Haftada basliyor piskolojik olabilir mi
Psikolojik olabilir canım hassas bir kisilige sahibim ilk bebeğim tecrubesizim korktum bir an pimpirikliyim işte :)

Daha dur canım 5 haftada ne belirtisi daha bundan sonra başlayacak belirtiler

Psikolojik olabilir canım hassas bir kisilige sahibim ilk bebeğim tecrubesizim korktum bir an pimpirikliyim işte :)
Canım gonlunu ferah tut ben bebegimi kaybettim ama hafif kasik agrilarinin disinda hoc bir belirtim yoktu herkesde olmuyormus zaten

Belirtilerin başlaması ve kaybolması için daha çok erken :)) en erken 6. Haftada başlar bulantılar ki herkesin gebeliği ve belirtileri farklıdır illa bulantı olucak diye bir kural yok, olmaması senin için inan daha iyi ;) saglıklı gebelikler

Belirtilerin başlaması ve kaybolması için daha çok erken :)) en erken 6. Haftada başlar bulantılar ki herkesin gebeliği ve belirtileri farklıdır illa bulantı olucak diye bir kural yok, olmaması senin için inan daha iyi :KK66: saglıklı gebelikler
İnşallah olmaz valla bakalım görecem bende :)

İlk zamanlar bulantilarim vardi ama sonra idrar yolu enfeksiyonum varmis ordan oldugunu anladik ilac kullandim gecti:) simdi 10. Haftam bitmek uzere surda 2-3 gundur basladi bulantilarim hic belli olmuyor yani sakin ol:)

Evet iki oglumda da o pit pitlar erken oldu bende de. Saglikli olsun insAllah

İlk zamanlar bulantilarim vardi ama sonra idrar yolu enfeksiyonum varmis ordan oldugunu anladik ilac kullandim gecti:) simdi 10. Haftam bitmek uzere surda 2-3 gundur basladi bulantilarim hic belli olmuyor yani sakin ol:)
Teşekkürler valla böyle yorumlar aldikca rahatliyorum :)

Evet iki oglumda da o pit pitlar erken oldu bende de. Saglikli olsun insAllah
Bende erkek hissediyorum annemde de kardesimde öyle olmuş annem de zaten erkek hissediyor kız da olsa isterim arkadaş olur erkek te güzel ikisinin de güzel yanları var sağlıklı olsun da :)

Back
X