Hamilelik belirtilerinin kaybolması

merhaba arkadaşlar. 8+3 günlük gebeyim.son iki gündür şiddetli bulantı ve kusma şikayetiyle hastanedeydim.bugün geçti ve iyiyim.fakat gebelik belirtilerim bir anda kayboldu. ve ben çok endiseleniyorum.bilgisi olan var mi kizlar

merhaba arkadaşlar. 8+3 günlük gebeyim.son iki gündür şiddetli bulantı ve kusma şikayetiyle hastanedeydim.bugün geçti ve iyiyim.fakat gebelik belirtilerim bir anda kayboldu. ve ben çok endiseleniyorum.bilgisi olan var mi kizlar
Endiselenme bende de olmuştu öyle bence bişey yoktur yine de çok endiseliysen Dr a git

sizinde mi birden kaybolmuştu belirtiniz :110:ya gerçekten çok korkuyor insan. dayanamayıp gitcem yarin sabah.

sizinde mi birden kaybolmuştu belirtiniz :110:ya gerçekten çok korkuyor insan. dayanamayıp gitcem yarin sabah.
Evet kendimi çok bitkin halsiz hissederken iyi hissetmeye başlamıştım ama birkaç gün sonra gene kotulesmeye basladim bende korkmustum haliyle ilk olunca tecrübesiziz suan 4 aylık olduk çok şükür darısı sana :)

Ya bende 8 haftalık hamileyim göğüs acım geçti şişkinlik geçti neden acaba sanki normale dönmüşüm gibi korkuyorum

Back
X