- 21 Temmuz 2023
- 112
- 31
- 18
- Konu Sahibi Poncik prenses
-
Peki gebeliğiniz için teste kaç gün sonra gittiniz kan testineBen şuan 7+6 haftalığım. Benim tek belirtim yumurtlama döneminden sonra aşırı sağ kasık ağrısıydı
Ben aşşırı gereksiz erken öğrendim , adetime 4 gün vardıPeki gebeliğiniz için teste kaç gün sonra gittiniz kan testine
Öğrenmeden 1 gün önce gözlerde kızarma, halsizlik, baş ağrısı ve öğürme yaşadım. Yumurtlamadan 3 gün sonra göğüslerim şişmişti ve ağrıyordu, benim adetten en fazla 3 gün önce şişer ve ağrırdı. Şüphelenip test yaptım pozitifi gördümÇok ama çok heyecanla bekliyorum belirtilerinizi bende şuanda Reglim 3 gün gecikti tecrübeli hamişlerden annelerden dinlemek istiyorum :)
cnm mrb adet dongunuz kac gun yani kac gunde adet oluyodunuzda 6 gun kala yaptiniz testi benimde 6 gun kaldi ama 25 gunde adet oluyom diye bekliycem yapsam cikarmi acabaYumurtlamadan sonra başlayan göğüs hassasiyeti ve asla geçmedi hala var adete 6 gün varken öğrendim. Öğrendiğimden sonrada adet olacakmış gibi kasık ağrısı oluyor arada
30 35 gün arası değişiyor canım erken yumurtlama oldu sanırım bu kadar erken belli olmazdı yoksa anca adet gününde filan belli olurdu. 25 Haziran'da adetim başladı 5 gün sürdü birkaç gün sonra da göğüs ağrısı başladıcnm mrb adet dongunuz kac gun yani kac gunde adet oluyodunuzda 6 gun kala yaptiniz testi benimde 6 gun kaldi ama 25 gunde adet oluyom diye bekliycem yapsam cikarmi acaba
yaa baya erken olmus benim olsada cikmaz o zmn30 35 gün arası değişiyor canım erken yumurtlama oldu sanırım bu kadar erken belli olmazdı yoksa anca adet gününde filan belli olurdu. 25 Haziran'da adetim başladı 5 gün sürdü birkaç gün sonra da göğüs ağrısı başladı
Bence biraz daha bekle adete 1 2 gün kala yapyaa baya erken olmus benim olsada cikmaz o zmn
Cinsiyeti kiz miydi acabahayatımda hiç sivilce çıkartmadım hamile kaldığım ay sivilcelerim çıkmıştı sonra geçti başka da hiçbir belirtim yoktu hatta tüp bebek görüşmem vardı
Merhaba, şuanda 5 haftalık hamileyim. İlk belirtilerim adet belirtilerine benziyordu kasıklarda adet oluyormuş gibi ağrı ve göğüs hassasiyeti. Adet olurum sanmıştım. Göğüs hassasiyeti giderek arttı kasıklardaki ağrı bir var bir yok şeklindeydi şuanda çok fazla olmuyor ağrı. Benim en ayırt edici iki belirtim var direkt olarak anlıyorum bunları hissedince: birisi mide gazıÇok ama çok heyecanla bekliyorum belirtilerinizi bende şuanda Reglim 3 gün gecikti tecrübeli hamişlerden annelerden dinlemek istiyorum :)
Çok ama çok heyecanla bekliyorum belirtilerinizi bende şuanda Reglim 3 gün gecikti tecrübeli hamişlerden annelerden dinlemek istiyorum :)
Bende de aynı durum var suphelenip test yaptım negatif çıktı kasik batması ve ağrısı sırt ağrısı ve regl ağrısı göğüs uçlarında ağrı yaşıyorum 1 haftadır ama gelen giden yok ve negatifi gördüm testte beklicem birazBenim de tek belirtim yumurtlamadan 1 hafta sonra kasığıma bıçak saplanır gibi ağrılar oluyordu. Adet günüme kadar yaptığım tüm testler negatifti adet günü pozitifi gördüm
Az önce o agri yüzünden yerimden hareket edemedim 10 saniye sürdü yarın kan vericemBende de aynı durum var suphelenip test yaptım negatif çıktı kasik batması ve ağrısı sırt ağrısı ve regl ağrısı göğüs uçlarında ağrı yaşıyorum 1 haftadır ama gelen giden yok ve negatifi gördüm testte beklicem biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?