hamilelik belirtisi adet belirtisi aynimidir

rabiasel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
575
301
103
34
merhaba hanimlar benim bir sorum olcakti acaba bütün adet belirtisi yasayip sonra hamile oldugunu ögrenen varmi ? bu ay birde klomen kullandim daha dogrusu 3. ayim 2sinde tutmadi bu 3. kullanisim ama hic bir belirtim yok su an 5gün var adetime ara ara adet sancisi gelip gidiyor ... 4 senedir cocuk sahibi olmaya calisiorum rabbim isteyen herkeze saglikli hayirli evlat nasip eder insallah

Evet belirtiler benziyor. Ben de klomenle hamile kaldım canım. Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti? Yumurtlamadan 10 gün sonra pozitif çıkar varsa kanda.

senin ne gibi belirtilerin oldu cnm? 10 gün fln oldu ztn 2 gün önce test yaptim negatif cikmisti su an sadece ara ara sancim oluyor ama bu ay bir kac kere rüamda hamile oldugumu gördüm o yüzden daha cok ümitlendim

senin ne gibi belirtilerin oldu cnm? 10 gün fln oldu ztn 2 gün önce test yaptim negatif cikmisti su an sadece ara ara sancim oluyor ama bu ay bir kac kere rüamda hamile oldugumu gördüm o yüzden daha cok ümitlendim
Rabbim inşallah bu kez nasip eder canım. Benim yumurtlama gününden 5-6 gün sonra kasıklarımda bir dolgunluk ve ağrı olmuştu. 8-9 gün sonra da yoğurttan tiksindim midem aşırı bulandı. Başka da belirtim olmadı canım. Ama bulantı devam etmişti. Daha önce düşük yaptım onda da bel ağrısı vardı bacaklarıma vuruyordu ve vücudum ateş gibi yanıyordu.

Amin insallah canim benim iste maalesef hic bir belirtim yok ama ümidimi de kesmek istemiorum
rabbim isteyen herkeze nasip eder bu duyguyu insallah hamile olanlari bir avazda kurtarsin evlatlari olanlarada saglikli hayirli büyütmeyi nasip etsin

Amin canım. Benim de pek belirtim olmadı açıkçası. Sen ümidini kesme yine de. Her şey Allah'tan. Ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz kaç yıllık evlisiniz

vallah cnm 4 yil oldu ilk aydan beri deniyoruz iste cok sükür ikimizinde sonuclari Temiz bir problemimiz yok ama iste demekki daha Zamani var ama beklemek cok zor cnm sen kac yillik evlisin ve kacinci ayinda veya yillinda hamile kaldin

Benim de 3 bitecek ama birkaç kez düşük yaptım canım. Mayıs ayında hamile kaldım çok şükür. Klomenle olmazsa aşılamaya geç canım onda ihtimal daha yüksek. Rahim filmi çektirdin mi bu arada?

Benim de 3 bitecek ama birkaç kez düşük yaptım canım. Mayıs ayında hamile kaldım çok şükür. Klomenle olmazsa aşılamaya geç canım onda ihtimal daha yüksek. Rahim filmi çektirdin mi bu arada?

vallah canim ckildi esimin affedersin spermleri fln hep bakildi hersey yolunda bakalim bu yil da hamile kalmassam tüp bebek düsünüyorum insallah sende sag saglim alirsin bebisini kucagina

Yanlış hatirlamiyorsam benim adet sancilarm 1 hafta onceden baslar ve gittikce siddetlenir. En siddetlisini yasadigim gun saat dakika saniye adet olurum :)
Yanilmiyorsam da hamile kaldigim ay bu agri yine olmustu ama en siddetli hic olmamisti. Tek farki buydu sanirim.

aa canim gercektenmi bendede öyle 1 hafta önceden baslar gelecegi Zaman siddetlenir agrilarim ayy insallah bende senin gibi olurum :) gece agrim vardi su an kayboldu bakalim hayirlisi

Evet hemen hemen ayni ama hamilelikte biraz daha fazla kasik agrisi ve halsizlik oluyor sanki yafa bende oyleydi

bugün rüyamda affedersiniz meme gördüm simdi baktim anlamina bir kiz cocuguna isarettir diyor tabi rabbim Bilir
cok düsündügüm icin herhalde hep rüyalarima giriyor insanin adet sancisi olunca ümitlenemiyorda :/

Klomenden sonra kontrole gittiniz mi, yumurtalar büyüdü mü?

evet ben adet belirtilerimi yaşarken hamile kaldığımı öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…