Peki yoğun akıntınız olmuş muydu? Benim bat yarın veya öbür gün. Şuan yoğun bi akıntım varSuan 6 haftalık hamıleyım. Hamıle olduğumu öğrenmeden evvel azda olsa adet agrıları gibi agrılarım oluyordu. Hamıle olduğumu öğrendim. Ve bıldığınız adet sancılarım oluyor süreklı. Kontrolüm haftaya. Umarım bu kötü bır durum değildir. Ama kanama,kahverengi akıntı vss gelmediği sürece normal..
Aynen olmuştu.Peki yoğun akıntınız olmuş muydu? Benim bat yarın veya öbür gün. Şuan yoğun bi akıntım var
Çok heveslendim şuan, inşallah bu ay da boş çıkmaz. Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAynen olmuştu.
Erken döllenme olunca erken yumurtlamış oluyorsunuz sanırımevet benim de adet belirtisi gibi oldu hatta bende erken döllenme olmuş normal adet tarihimden 10 gün önce ağrılar başladı bende demek ki bu ay erken adet olacağım diye düşündüm hiç bu kadar erken gelmezdi dedim ama bi türlü adet gelmedi :) 15 gün sancı çektim :) sonra hastaneye gittim öğrendim hamileyim sonra bi süre daha devam etti ağrılar meğer yerleşme sancısıymış :)
Biz normalde bebek düşünmüyorduk eşim ile ve evliliğimin 6. ayında ilk kez korunmadan birlikte olduk ve o gün de adetimin bittiği gündü. O gün kü birliktelikten olduğunu biliyorm çünkü tek o gün korunmadık ilk kez nasıl olsa adet yeni bitti bebek olmaz diye düşündük :) Ama olmuş :) Galiba o sıra yumurtlamışm ki erken döllenme olmuş ve bebek ilk baştan beri 1 hafta 10 gün kadar gelişimi önde gidiyor doktor erken döllenmiştir dedi. 1 hafta erken gelmesi bekleniyor bebeğin dediErken döllenme olunca erken yumurtlamış oluyorsunuz sanırım
Amin . ALLAH C.C razı olsun. Ama adetinize 5 gün varmıs çok fazla.. Bu dediğim belirtiler adetim 2 gün geçmişti ondan sonra yoğunlaşmıştı. adet günüm gelmeden pek fazla olmamıstı ağrılarım . Çook ümidlenmeyin ama kesınlıkle ümidinizide asla yitirmyin hiçbir zman. YANLIS anlamyın sakın. Üzülmeyin diye tavsiyede bulunuyroum sadece. Ben son 2 ayda hiç ümidlenmemiştim. akışına bırakmıstım. Ve hamıle olduğumu öğrendim. 9 gün geçti adetim hala şüphelıydım. tek çizgi olur herhalde diye. :)Çok heveslendim şuan, inşallah bu ay da boş çıkmaz. Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Adetime 5 gün yok. Yarın veya ertesi gün olmam gerek :)Amin . ALLAH C.C razı olsun. Ama adetinize 5 gün varmıs çok fazla.. Bu dediğim belirtiler adetim 2 gün geçmişti ondan sonra yoğunlaşmıştı. adet günüm gelmeden pek fazla olmamıstı ağrılarım . Çook ümidlenmeyin ama kesınlıkle ümidinizide asla yitirmyin hiçbir zman. YANLIS anlamyın sakın. Üzülmeyin diye tavsiyede bulunuyroum sadece. Ben son 2 ayda hiç ümidlenmemiştim. akışına bırakmıstım. Ve hamıle olduğumu öğrendim. 9 gün geçti adetim hala şüphelıydım. tek çizgi olur herhalde diye. :)
Nasip olduktan sonra adet bitiminde bile oluyor işte. Sağlıkla doğsun İnşallah :)Biz normalde bebek düşünmüyorduk eşim ile ve evliliğimin 6. ayında ilk kez korunmadan birlikte olduk ve o gün de adetimin bittiği gündü. O gün kü birliktelikten olduğunu biliyorm çünkü tek o gün korunmadık ilk kez nasıl olsa adet yeni bitti bebek olmaz diye düşündük :) Ama olmuş :) Galiba o sıra yumurtlamışm ki erken döllenme olmuş ve bebek ilk baştan beri 1 hafta 10 gün kadar gelişimi önde gidiyor doktor erken döllenmiştir dedi. 1 hafta erken gelmesi bekleniyor bebeğin dedi
öyle :) amin cnm inşallah sağolNasip olduktan sonra adet bitiminde bile oluyor işte. Sağlıkla doğsun İnşallah :)
"..hic bir belirtim yok su an 5gün var adetime ara ara adet sancisi gelip gidiyor" bunu siz yazmışsınız ama ?Adetime 5 gün yok. Yarın veya ertesi gün olmam gerek :)
hayır onu konu sahibi yazmış"..hic bir belirtim yok su an 5gün var adetime ara ara adet sancisi gelip gidiyor" bunu siz yazmışsınız ama ?
Büyük bir yanlışlık olmuş ama. 1 günle 5 gün arasında çok fark var. Düzeltin onu :)1 yazacağıma 5 yazmışım :)
Şimdi baktım konu sahibi yazmış onu, ben değil :)Büyük bir yanlışlık olmuş ama. 1 günle 5 gün arasında çok fark var. Düzeltin onu :)
Şimdi baktım konu sahibi yazmış onu, ben değil :)
Ben de bi an kendim yazdım sandım, bana ne demeliBenim mide bulantisindan istifra etmekten beynime kan gitmemiş. Sizi konu sahibi sanıyorum. Baksanıza
Hahahaha evet kbullendiniz. 1 yazagima 5 yazmışım dediniz. Allahim ya RabbimBen de bi an kendim yazdım sandım, bana ne demeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?