hamilelik belirtisi adet belirtisi aynimidir

Suan 6 haftalık hamıleyım. Hamıle olduğumu öğrenmeden evvel azda olsa adet agrıları gibi agrılarım oluyordu. Hamıle olduğumu öğrendim. Ve bıldığınız adet sancılarım oluyor süreklı. Kontrolüm haftaya. Umarım bu kötü bır durum değildir. Ama kanama,kahverengi akıntı vss gelmediği sürece normal..

Peki yoğun akıntınız olmuş muydu? Benim bat yarın veya öbür gün. Şuan yoğun bi akıntım var

evet benim de adet belirtisi gibi oldu hatta bende erken döllenme olmuş normal adet tarihimden 10 gün önce ağrılar başladı bende demek ki bu ay erken adet olacağım diye düşündüm hiç bu kadar erken gelmezdi dedim ama bi türlü adet gelmedi :) 15 gün sancı çektim :) sonra hastaneye gittim öğrendim hamileyim sonra bi süre daha devam etti ağrılar meğer yerleşme sancısıymış :)

Erken döllenme olunca erken yumurtlamış oluyorsunuz sanırım

Erken döllenme olunca erken yumurtlamış oluyorsunuz sanırım
Biz normalde bebek düşünmüyorduk eşim ile ve evliliğimin 6. ayında ilk kez korunmadan birlikte olduk ve o gün de adetimin bittiği gündü. O gün kü birliktelikten olduğunu biliyorm çünkü tek o gün korunmadık ilk kez nasıl olsa adet yeni bitti bebek olmaz diye düşündük :) Ama olmuş :) Galiba o sıra yumurtlamışm ki erken döllenme olmuş ve bebek ilk baştan beri 1 hafta 10 gün kadar gelişimi önde gidiyor doktor erken döllenmiştir dedi. 1 hafta erken gelmesi bekleniyor bebeğin dedi

Çok heveslendim şuan, inşallah bu ay da boş çıkmaz. Çok teşekkür ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin . ALLAH C.C razı olsun. Ama adetinize 5 gün varmıs çok fazla.. Bu dediğim belirtiler adetim 2 gün geçmişti ondan sonra yoğunlaşmıştı. adet günüm gelmeden pek fazla olmamıstı ağrılarım . Çook ümidlenmeyin ama kesınlıkle ümidinizide asla yitirmyin hiçbir zman. YANLIS anlamyın sakın. Üzülmeyin diye tavsiyede bulunuyroum sadece. Ben son 2 ayda hiç ümidlenmemiştim. akışına bırakmıstım. Ve hamıle olduğumu öğrendim. 9 gün geçti adetim hala şüphelıydım. tek çizgi olur herhalde diye. :)

Adetime 5 gün yok. Yarın veya ertesi gün olmam gerek :)

Nasip olduktan sonra adet bitiminde bile oluyor işte. Sağlıkla doğsun İnşallah :)

tüp yaptırdım herşey normal gibiydi hatta av köpeği gibi duydum bütün kokuları yemek seçtim.aa dedim bebek geliyor galiba.8-9-10 olası adet tarihlerim di. 8inde krem rengi başlayıp gün geçtikçe koyulaştı. belim bacaklarım ağır olmasa da dayak yemiş gibi ağrıyor.10. gün ürküp kan testi yaptırdım 1.33 çıktı.aa dedim hamile değilim asıl test günüm bugün birazdan mesai bitimi yine kan testi yaptrıp,yerleşme kanaması mı nedir ne değildir ortaya çıkacak gittikçe artmakta.kırmızı bildiğin adet ama kasılma kramp yok.normal adette 2 tane ağrı kesici yemeden çıkmazdım acilden 1-2 ayda bir.

Evet hamilelik ve adet belirtisi aynidir iki kez hamile kaldim asla hamileyim diyebilecegim bir durum olmadi adet olucagimi dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…