Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göğs ağrınızda var mıydı peki bnm şuan sadece göğüs ağrım var kasık ağrsı arada olup geçiyor hemen 1 dk anca sürüyordrKonuyu takipteyim
Yumurtlama günümle toplamda 6 gün kasik agrisi cektim. Bugün yok bisey.
Hayir gögüs agrim yokGöğs ağrınızda var mıydı peki bnm şuan sadece göğüs ağrım var kasık ağrsı arada olup geçiyor hemen 1 dk anca sürüyordr
Kaç aydır uğraşıyrzzHayir gögüs agrim yok
Bu ay tutturamadim sanirim
Daha ilk ay bu cnm.siz?Kaç aydır uğraşıyrzz
Yok canım 8 ay oldu deneyeli bnde pco vardı bu ay ilk defa soğan kürü uygulmıştım akıntı olarak kahverengi lekem oldu rahim temizlendi büyük ihtml bide ovulasyon testini uyguldım bu ay ümitliydim ama yine yalan oldu galibaDaha ilk ay bu cnm.siz?
Hayirlisi olsun cnm. Nasip nezamansa ozaman olsun. Hasretle bekliyoruz tabiki de saglikli olacaksa 1 ay daha belleriz :)Yok canım 8 ay oldu deneyeli bnde pco vardı bu ay ilk defa soğan kürü uygulmıştım akıntı olarak kahverengi lekem oldu rahim temizlendi büyük ihtml bide ovulasyon testini uyguldım bu ay ümitliydim ama yine yalan oldu galiba
Öyle tabi canımHayirlisi olsun cnm. Nasip nezamansa ozaman olsun. Hasretle bekliyoruz tabiki de saglikli olacaksa 1 ay daha belleriz :)
Test yapmadim. Adetime 8-9 gün var daha..Test yaptın mı canım sen
Insallah tutunmustur bebis :) hayirlisi olsun insallahİlk defa adet belirtilerimi yaşamadım sol kasık ta ara ara ağrı oluyor adet öncesi sürekli yaşadığım göğüs hassasiyeti yok bitmek bilmeyen şeffaf akıntım var normalden biraz fazla. Çoğunlukla uykusuz ve yorgunum. Bat 2 gün gecikti bide fakat test yapmaya cesaretim yok sonuç olumsuz çıkarsa tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnsanı en çok o yıpratıyor ya bnm de bata 5 gün var norml test yaptım negatif çktı herkes erken çıkmaz daha diyorİlk defa adet belirtilerimi yaşamadım sol kasık ta ara ara ağrı oluyor adet öncesi sürekli yaşadığım göğüs hassasiyeti yok bitmek bilmeyen şeffaf akıntım var normalden biraz fazla. Çoğunlukla uykusuz ve yorgunum. Bat 2 gün gecikti bide fakat test yapmaya cesaretim yok sonuç olumsuz çıkarsa tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
İnşallah ağzından olsun Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallahInsallah tutunmustur bebis :) hayirlisi olsun insallah
Bnmde 5 gün var salı günü erkn gebelik testi yapıcm son 2 gün kala varsa çıkar herhldeTest yapmadim. Adetime 8-9 gün var daha..
Sorma canım.. Yüksek olasılık stresten çarpıntı bile oluyor arada.İnsanı en çok o yıpratıyor ya bnm de bata 5 gün var norml test yaptım negatif çktı herkes erken çıkmaz daha diyor
Amin insallahİnşallah ağzından olsun Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Hadi insallah bakalimBnmde 5 gün var salı günü erkn gebelik testi yapıcm son 2 gün kala varsa çıkar herhlde
Aynn doğru söylüyorsun canım kafaya da çok takıyrz ne zamndan beri isityrsnzSorma canım.. Yüksek olasılık stresten çarpıntı bile oluyor arada.