Hamilelik belirtisi kasık ağrısı

yumurtlamadan sonraki 5.gün ağrım oldu canım sonra devam etti 2 3 gün geçti bi bi daha başladı yani anlayacağın öğrendiğim günün öncesine ladar şiddetli ağrı çekiyodum tutunma evresini geçince bitti şu sıralar bi daha başladı heralde 2.ayına girecek yerini genişletiyo sıpa. allah sanada nasip etsin inşallah

Arkadaşlar sağ kasığımda ağrı bi kaç gündür çok akıntım var bi kaç gün önce peçeteye pembe kan şeklinde sürüldü karnımın alt tarafı ağrıyo adetime 6 gün var yarın kadın doğuma gidicem siz nasl yorumlarsınız?

Benim yumurtlamadan sonra sağ kasık ağrım vardı ve hiç geçmedi. Halen zaman zaman oluyor. Tek fark artık sol tarafta da oluyor yer yer. Göğüs hassasiyetim ise daha geç başladı. Regl gününde diyebilirim. Hatta hep göğüs hassasiyetini belirleyici belirti olarak okumuştum ama bende öyle olmadı. Geçen ay feci ağrımıştı göğüslerim çok erkenden ama hamile değildim. Demek değişiyor kişiden kişiye. Allah size de nasip etsin inşallahhhhh

Benim yumurtlamadan sonra sağ kasık ağrım vardı ve hiç geçmedi. Halen zaman zaman oluyor. Tek fark artık sol tarafta da oluyor yer yer. Göğüs hassasiyetim ise daha geç başladı. Regl gününde diyebilirim. Hatta hep göğüs hassasiyetini belirleyici belirti olarak okumuştum ama bende öyle olmadı. Geçen ay feci ağrımıştı göğüslerim çok erkenden ama hamile değildim. Demek değişiyor kişiden kişiye. Allah size de nasip etsin inşallahhhhh
Evet kişiden kişiye değişiyodur tabiki ama ben ilk defa adetime 6 gün varken böyle bsey yaşıyorum marttan beri bebek deniyoruz kan korkuttu beni

Merhaba ben bir bucuk senedir evliyim ve ilk kez bu ay ki adetim 3 gub oldum ve damla damla kasik agrisi ve mide bulantisi bas donmesi oluyo hamile olabilir miyim sizce

Back
X