- Konu Sahibi aysunsedat
-
açıkçası benimde ilk belirtim böyleydi hadi hayırlısı inşallahhh
daha önce böyle bişey olmadıysa hayırlısı olsun diyelim
Valla benim hem gösğüslerin aynen senin söylediğin gibi şişmişti ve aynı adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu..Hep ha bugün ha yarın adet kanamam olur diye bekledim ama olmadı..Test yapınca anladım tabi..Doktorum hamilelik belirtilerinin adet zamanında oluşan yakınmalarla aynı olduğunu söylemişti..İnşallah hamilesindir
inşallah yaaa hamileyimdir
Canım sorduğuna göre henüz adetin gecikmedi ama kan testi ile bir günlük bile olsa çıkıyor hemen bir kan testi yaptır bence..
adetime 5 gün var beklicem yanılmak istemiyorum artık neyse sende mi bursadansın neresi bursanın??
Ben yıldırımdayım ya sen?
kanalboyu tarafı bende
cnmm benim 5 gün önce prodüktörde cıktııı... yapabilirsinnn.. 3 gün kala da kanda ögrendimmm.. amaa gögüslerimdee bişi olmadııı kasıklarımm cok agrımıstıı halada agrıooo
ne güzel inşallah bende hamileyimdir kasıklarım agrımıyo benimde arada yumurtalıklarım agrıyo onun haricinde bi belirti yok sadece gögüslerim çok kötü oldu ve damarlarım gözüküyo artık
hıımmm uzakmışız canım inşallah hamilesindir Allah isteyenlere versin Allah herkese bu duyguyu yaşatsın benimde 1 kızım var 5 yaşında 2. ye 6 aylık hamileyim o da kız eğer hamileysen doktor ismi falan lazım olur sorabilirsin bana..
kac gün var regline?? forumda cok okudumm gögüstenn anlayan cok varrrinsallah hamilesndirr hayırlısıylaaa
allah bağışlasın inaşallah sağlıklı yaparsın doğumunu inaşallah hamileyimdir de sorarım
merhaba cnm konun dikkatimi çekti bende yaklasık 5 hafta önce aynen böleydim ve görümcem hemen bir gebelik testi aldı birde baktıkki bebişim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar:) bence hamilesin ama tekrar bence al bi test yap kan testini bekleme derim ben bile cok meraklandım haberdar et bizi yapınca olurmu?
Amin canım hepimizinki ni inşallah...Canım arkadaşlarda söylemişler bir hamilelik testi yap hakikaten çok meraklandık 5 gün varsa bile çıkar bir akşam arkadaşlarımla oturuyoruz arkadaşım göğüslerinin şiştiğini ve çok çikolata yediğini söyledi hamilemisin yoksa diye dalga geçtik yok canım falan dedi..Evinde olduğumuz arkadaşta hamile kalmak için uğraştığından evinde hep gebelik testi bulunurmuş bizim ısrarımızla onunda adetine 4 gün varken yaptık veeee hamile çıkmıştııı
nasıl şaşkınlık yaşamıştı ve yaşamıştık anlatamam..Bu örnek seni ikna etmeli bence :))
hemen yap şu testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?