Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum

ya adrt agrisina benzer kasik agrim var ve her an olacakmis gibi hissediyorum ama hicbir sey yok adrt oncesi test yaptim simdi 3 gun gecikti yine negatif bence yok
Benim düşüncem olsaydı şimdiye kadar çıkardı ama adet bir kaç gün daha sarkabilir iki gün sonra tekrar yap derim benimde olacak gibi de daha olmadı tatlim sonuç alırsan beni de etiketle ❤💕

Benim daha belli değil kuzum adet gecikmesini bekliyorum sende var mı
Hayır, ben geçen ay laparoskopi ameliyatı, ve rahim filmi çektirdim. 8 günüm var hasta olmama ama doğrusu hiçbir belirtim yok sadece göğüslerim hassas ve kasıklarımda batma var ama daha önce yine olmuştu.

Selamünaleyküm kızlar kadınlar size bir sorum olacak 21 şubatta adet oldum 25 şubatta bitti ondan sonraki günleri degerlendirdik iki güne bir ilişki oldu adetime daha ve ovulasyon dönemi olarak gösteriyor takvimde belirtileri de yaşıyorum kaşık ağrısı öyle şiddetli değil ama var goguslerim acayip ağrıyor bel ağrısı hafif var ve böyle iştahım arttı 13 14 gün oldu hemen belli olmaz biliyorum ama hissediyorum bu hafta doktor kontrolü var hormonlara felan baktircam. Korunuyorduk ama hap felan içmedim. Gebelik düşünüyorum, son iki üç gündür ara ara akıntı gelmeye başladı yumurta akina benzer. Sizce olmuş mudur öyle hissediyorum. Düzenli adet oluyorum 32 günde bir stres felan yasamazsam gecikme pek olmuyor adetime 15 gün var bas dönemesi ve baş ağrısı var ek olarak uykusuzluk ve sıcak basması da oluyor
Nasıl bir konu anlatma bu ? Yardımcı olmak isterim ancak hiçbirşey anlamadım. Adetten sonra değerlendirme yaptığını anlıyorum. Çocuk istediğini ancak korunduğunu anlıyorum. 'iki güne bir ilişki oldu adetime daha' burada ne denmek isteniiyor anlamadım.

Yani bilmiyorum ki canım adet gibiydi anlayamadım açıkcası :KK43: öyle pıhtı filan gelmedi ama kırmızıydı bilemedim off.. inş snde vardır
Kuzu yani adet görüp hamile olanlar da oluyor test yaptin mi canim 😘belki adet başlangıcıdır yada üstüne gormededir doktora mi gorunsen 😘

Yani bilmiyorum ki canım adet gibiydi anlayamadım açıkcası :KK43: öyle pıhtı filan gelmedi ama kırmızıydı bilemedim off.. inş snde vardır
Ben test yapmadım daha bekleyim diyorum belirti felan da yok ya sadece bir karnım sis toprak gibi oldu ondan hariç hiç belirtim yok

Ben test yapmadım daha bekleyim diyorum belirti felan da yok ya sadece bir karnım sis toprak gibi oldu ondan hariç hiç belirtim yok
Canım çalışıyorm doktora gitmem çok Zor yarın tekrar test alırım. Ama gögüs hassasiyetim gitti. :(

Back
X