- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi kedicikcikcik
-
Ben regl olmama daha 8 9 gün var.gecen ayın 18.inde oldum.p.ztsi hastaneye gidecgm ama yinede sorayım dedm.çok korkuyorum çünkü 1 haftadır koyu sarı idrar geliyor akıntım fazla.çok uyuyorum başımı kaldıramıyorum.çok istahm var bide.bunlar belirtimi.
Byramdan 1 hafta önce hamama gtmştm ama enfksyn mu kaptm da idrar koyu oldu ve akıntı oldu.ya çok korkuyorum.:S
koyu idrar hamilelik belirtisi değil enfeksiyon olabilir, doktora git bence
İdrar koyulugu genelde az su içmekten oluyor daha adet olmana var o yüzden bebek düşünmek için çok çok erken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben regl olmama daha 8 9 gün var.gecen ayın 18.inde oldum.p.ztsi hastaneye gidecgm ama yinede sorayım dedm.çok korkuyorum çünkü 1 haftadır koyu sarı idrar geliyor akıntım fazla.çok uyuyorum başımı kaldıramıyorum.çok istahm var bide.bunlar belirtimi.
Byramdan 1 hafta önce hamama gtmştm ama enfksyn mu kaptm da idrar koyu oldu ve akıntı oldu.ya çok korkuyorum.:S
Boyle belirtiler ilk defami oluyor? mesela bende adetime 9 10 gun kala akintim olur ve koyu idrarim olur affedersin. Istahim acilir yorgun sinirli olurum 2 3 gun sonra hepsi gecer sadece idrar ve akinti kalir. Ama ilk defaysa ilginc hamile olabilirsin belki.
Hamilelik belirtileri genelde adet gecikmesinden sonra başlar.eğer akıntın kötü kokulu değilse, vajinanda kaşıntı yoksa enfeksiyon değil bildiğim kadarı ile. Hamilelik belirtileri içinse çok erken. Ben bazen bu dediklerini adetten bir hafta önce yaşarım belki seninkide öyle bir durumdur
Akıntı ve idrardaki koku afedersin ama asit gibi mi yoksa peynir gibi mi? Kimsenin midesini kaldırmadım umarım
Tam olarak bilemeyiz ama ben de gebeliğimi ilk idrarımdan anlamıştım
Hamile kalmak istemiyor musun?
Korunmasız ilişkin olduğu için mi korkuyorsun peki
aynı belirtiler bende oldu, sistit olmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?