- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
- Konu Sahibi Madamoisellee
-
Ya ama şuan yürürken vs göğüslerim sallanınca aşırı ağrı yapıyor. Adetime az kala olur cogu zaman. Suan günler olup bu gögüs agrisi tuhaf geliyo ne biliyim bi umut :)tamamen psikolojik
benim belirti sayabileceğim şeyler
çok enerjiktim ve yüzüm yanıyordu ama normal sıcak havadaki gibi değil
yüzüm pancar gibiydi.
herkesin farklı ama bildiğim tek şey
döllenme oluşup da rahme yerleşene kadar sürede ruhumuz bile duymuyor hiçbir şeyi
Psikolojik olabilir çok da belirgin belirtilerin yok sadece göğüs ağrısı. İnşaAllah hayirlisiyla vardir bebis.Kızlar merhaba, daha öncede gebelik testim tuhaf görünüyordu sizlerle paylaşmıştım. Silik gibiydi ama o testten sonra yaptığım bütün testler negatifti.
Ki zaten 4 gün gecikmeden sonra adet oldum..
Bu ayda yine Ovülasyon ike gğzelce takip ettim, 2 gğn üst üstte pik çıktı verimliydi zannediyorum
Ayın 28nde adetimin 15.günü tam pik gördüm ve öncesinde ve gördüğüm gün değerlendirdik. Yani bugün 3 gün oluyor.
Gerçekten belirtileri hep karıştırıp umutlanmak istemiyorum artık. Ama göğüs ağrım şimdiden başladı. Göğüs uçlarımda hafif yanma hissi geliyor ara ara. Kafam öyle karışıkki vücudumu tanıyamıyorum artık daha önce böyle olurmuydu, daha adete 2 hafta varken göğüs ağrım başlarmıydı vs hiçbir fikrim yok.
Geçen ay ömrümde ilk kez gecikme yaşadım ve vücudumu iyi tanıyorum zannederken hayal kırıklıgına ugradım.
Bu yüzden sizlere sormak istediğim bu yaşadığım şeyler psikolojik midir yoksa yumurtlamadan sonra hep mi olur yada döllenme mi söz konusudur
Psikolojik olabilir çok da belirgin belirtilerin yok sadece göğüs ağrısı. İnşaAllah hayirlisiyla vardir bebis.
Ben psikolojik olarak artık nasıl düşündüysem yerleşme kanamasına benzer bir kanama bile yaşadım hayatımda ilk defa öyle olduğu için hatta kesin hamileyim deyip iki tane test aldım garanti olsun diye negatif
Evet bende takmadan düşünmeden yapamıyorum zaten eve tıkılıp kaldım tek başımayım insan ister istemez dusunuyor :)anladiim.. demekki psikolojik hersey oluyormus ya. Gecenay geciken adetimdebu yüzdendir o zaman. Ama elinde degilki insanin, bi salın diyolar hiç takmayındiyolar ama ben hiç yapamıyorum öyle.
Peki sen ne zamandır istiyosun?
Nasıl öğrendin?
rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Evet bende takmadan düşünmeden yapamıyorum zaten eve tıkılıp kaldım tek başımayım insan ister istemez dusunuyor :)
ah ah ne kadar güzel söylemişsin Allah söyletti diyeceğim de ....
Hamile değilim henüz 3 aydır istiyorum, adetime 13 gün var.
İnşaAllah canım, folik asit kullanıyor musunkusura bakma canım. bi önceki mesajı yazanla karıştırdım sanırım 9 haftalık vs yazıyor ya.
Hemen hemen aynı sayılırız. Biz Martta basladik düsünmeye, nisan ve mayısta adet gördüm.
Beklediğim adet tarihimde aynı seninle hemen hemen.
Umarım birlikte güzel haberlerimizi alırız
Evet kullanıyorum canım.İnşaAllah canım, folik asit kullanıyor musun
Anladım canım. Herşeyin başı demekki stress yapmamak. Psikolojiyi rahat bırakmakmışben iki yıl uğraştım canım tedavilerle.
her ay belirti arıyordum ay bu ay ilk defa böyle bir şey oldu şöyle bir şey oldu diye hep kafamda kurdum çok yanlışmış
uzmanlar da söylüyor adet gecikmeden belirti olmaz diye
koronadan sonra tüp bebek yaptırırz artık diye tedaviyi bıraktım dediğim gibi adet gününe kadar hiçbir şey hissetmedim. öğrendiğimde bile belirtim yoktu sadece aaa yüzüm o yüzden mi yanıyordu acaba diye düşündüm.
Haklısın gerçekten. Ama işte insan elinde olmadan düşünüyor bunlarıBen yumurtladıktan sonra göğüs agrım başlar belirtilerle yola çıkılmaz 2 3 ay yasadıklarımın tam tersi oldu ama yine adet oldum yani demem oki belirtiler o ayki hormonlarınızın az yada çok olmasıyla alakalı hamilelkle alakalı degil hamile kaldıgım ay hiç bir agrı sızı yoktu dolgunluk ne başka bişey
Yani rahat bırak kendini diyemem bnde geçtm o yollardan belirtilerine bak ama hamilelğe yorma mesela göğgüm tutamıcak kadar acıyınca biliyorumki yumurtladım bu tarz yorumlar yap kendine tabiki sendeki belirtiler farklılık gösterir ha bı arada bebek tutundugunda belimi doğrultamıcak kadar belim agırdı 1 hafta bendeki belirti bu oldu tüp bebek oldugu için tutunma zamanını kestirebiliyrmHaklısın gerçekten. Ama işte insan elinde olmadan düşünüyor bunları
Rahat bırakmak en doğrusu demekki.
Öyle ya herkesn çok farklı belirtileri. O yüzden kendiminde öyle diyemiyorum. Kimi bebeğin tutundugunu hiç anlamıyorum diyor.Yani rahat bırak kendini diyemem bnde geçtm o yollardan belirtilerine bak ama hamilelğe yorma mesela göğgüm tutamıcak kadar acıyınca biliyorumki yumurtladım bu tarz yorumlar yap kendine tabiki sendeki belirtiler farklılık gösterir ha bı arada bebek tutundugunda belimi doğrultamıcak kadar belim agırdı 1 hafta bendeki belirti bu oldu tüp bebek oldugu için tutunma zamanını kestirebiliyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?