Hamilelik belirtisi mi, degilmii

Madamoisellee

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
476
1.004
28
Kızlar merhaba, daha öncede gebelik testim tuhaf görünüyordu sizlerle paylaşmıştım. Silik gibiydi ama o testten sonra yaptığım bütün testler negatifti.
Ki zaten 4 gün gecikmeden sonra adet oldum..

Bu ayda yine Ovülasyon ike gğzelce takip ettim, 2 gğn üst üstte pik çıktı verimliydi zannediyorum
Ayın 28nde adetimin 15.günü tam pik gördüm ve öncesinde ve gördüğüm gün değerlendirdik. Yani bugün 3 gün oluyor.
Gerçekten belirtileri hep karıştırıp umutlanmak istemiyorum artık. Ama göğüs ağrım şimdiden başladı. Göğüs uçlarımda hafif yanma hissi geliyor ara ara. Kafam öyle karışıkki vücudumu tanıyamıyorum artık daha önce böyle olurmuydu, daha adete 2 hafta varken göğüs ağrım başlarmıydı vs hiçbir fikrim yok.
Geçen ay ömrümde ilk kez gecikme yaşadım ve vücudumu iyi tanıyorum zannederken hayal kırıklıgına ugradım.
Bu yüzden sizlere sormak istediğim bu yaşadığım şeyler psikolojik midir yoksa yumurtlamadan sonra hep mi olur yada döllenme mi söz konusudur

tamamen psikolojik
benim belirti sayabileceğim şeyler
çok enerjiktim ve yüzüm yanıyordu ama normal sıcak havadaki gibi değil
yüzüm pancar gibiydi.
herkesin farklı ama bildiğim tek şey
döllenme oluşup da rahme yerleşene kadar sürede ruhumuz bile duymuyor hiçbir şeyi

Ya ama şuan yürürken vs göğüslerim sallanınca aşırı ağrı yapıyor. Adetime az kala olur cogu zaman. Suan günler olup bu gögüs agrisi tuhaf geliyo ne biliyim bi umut :)
Senin belirtilerini ilk kez duydumbazilarinin aksine yorgunluk oluyor.
ama tabi herseyden önce benim gibi yumurtlamadan 3 gün sonra degildir.
bu kadar takacagimi düsünmüyordum ya...

Psikolojik olabilir çok da belirgin belirtilerin yok sadece göğüs ağrısı. İnşaAllah hayirlisiyla vardir bebis.

Ben psikolojik olarak artık nasıl düşündüysem yerleşme kanamasına benzer bir kanama bile yaşadım hayatımda ilk defa öyle olduğu için hatta kesin hamileyim deyip iki tane test aldım garanti olsun diye negatif

anladiim.. demekki psikolojik hersey oluyormus ya. Gecenay geciken adetimdebu yüzdendir o zaman. Ama elinde degilki insanin, bi salın diyolar hiç takmayındiyolar ama ben hiç yapamıyorum öyle.
Peki sen ne zamandır istiyosun?
Nasıl öğrendin?

rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

Evet bende takmadan düşünmeden yapamıyorum zaten eve tıkılıp kaldım tek başımayım insan ister istemez dusunuyor :)

ah ah ne kadar güzel söylemişsin Allah söyletti diyeceğim de ....

Hamile değilim henüz 3 aydır istiyorum, adetime 13 gün var.

kusura bakma canım. bi önceki mesajı yazanla karıştırdım sanırım 9 haftalık vs yazıyor ya.
Hemen hemen aynı sayılırız. Biz Martta basladik düsünmeye, nisan ve mayısta adet gördüm.
Beklediğim adet tarihimde aynı seninle hemen hemen.
Umarım birlikte güzel haberlerimizi alırız

İnşaAllah canım, folik asit kullanıyor musun

ben iki yıl uğraştım canım tedavilerle.
her ay belirti arıyordum ay bu ay ilk defa böyle bir şey oldu şöyle bir şey oldu diye hep kafamda kurdum çok yanlışmış
uzmanlar da söylüyor adet gecikmeden belirti olmaz diye
koronadan sonra tüp bebek yaptırırz artık diye tedaviyi bıraktım dediğim gibi adet gününe kadar hiçbir şey hissetmedim. öğrendiğimde bile belirtim yoktu sadece aaa yüzüm o yüzden mi yanıyordu acaba diye düşündüm.

Anladım canım. Herşeyin başı demekki stress yapmamak. Psikolojiyi rahat bırakmakmış
Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Ben yumurtladıktan sonra göğüs agrım başlar belirtilerle yola çıkılmaz 2 3 ay yasadıklarımın tam tersi oldu ama yine adet oldum yani demem oki belirtiler o ayki hormonlarınızın az yada çok olmasıyla alakalı hamilelkle alakalı degil hamile kaldıgım ay hiç bir agrı sızı yoktu dolgunluk ne başka bişey

Haklısın gerçekten. Ama işte insan elinde olmadan düşünüyor bunları
Rahat bırakmak en doğrusu demekki.

Haklısın gerçekten. Ama işte insan elinde olmadan düşünüyor bunları
Rahat bırakmak en doğrusu demekki.
Yani rahat bırak kendini diyemem bnde geçtm o yollardan belirtilerine bak ama hamilelğe yorma mesela göğgüm tutamıcak kadar acıyınca biliyorumki yumurtladım bu tarz yorumlar yap kendine tabiki sendeki belirtiler farklılık gösterir ha bı arada bebek tutundugunda belimi doğrultamıcak kadar belim agırdı 1 hafta bendeki belirti bu oldu tüp bebek oldugu için tutunma zamanını kestirebiliyrm

Öyle ya herkesn çok farklı belirtileri. O yüzden kendiminde öyle diyemiyorum. Kimi bebeğin tutundugunu hiç anlamıyorum diyor.

Ben bu forma yeni katıldım öncelikle herkese merhaba bende bir şey sormak istiyorum benim Mayıs yirmi beste yumurtlama oldu ben yumurtlamadan on iki gün önce soğanlı kürü içtim duymuşsunuzdur yumurtlama günü bıraktım o gün korunmadık daha sonra beş altı gün geçince bende göğüs ağrısı yanma şişme damrlarimin çıkması oldu bir hafta boyunca adetime iki buçuk hafta varken daha yeni bugün yanması ve biraz şişmesi indi diğer belirtiler duruyor hayla ben adet olmadan önce bir hafta boyunca kasık ağrısı çekerdim bel ağrısı çekerdim bunları yaşarken mide bulantısı yaşardım şimdi ise evlendigimden beri ilk defa göğüs ağrısı yaşadım halsizim yorgunum arada sırada bel ağrısı oluyor o kadar yumurtlamamin dokuzuncu gününde test yaptım negatifti şimdi on ikinci gün oldu test yapmadım çıkmaz diye dört aydır korunmuyoruz acaba bir şeyler varmi yoksa yokmu

Sanki bir ara biraz akıntı oldu beyaz yapışkan gibi kan test yapmak için hastaneye gitmek istiyorum ama sanki hasta olacakmisim gibi hissediyorum benim bir hafta boyunca sancı çekmem lazımdı ama yok üşüyor um üç gündür idrara eskisine göre daha çok cikiyorum çok tuhaf şeyler hissediyorum bir yandanda hasta olacakmisim gibi hissediyorum susuzluk yaşıyorum üşüyorum yüzümde sivilce çıkmış ben hasta olamam yakın sadece bir tane çıkardı şimdi biraz çoğalmış kasık ağrısı yaşıyorum ama yerlesme kanı olmadı kiminde oluyor kiminde olmuyor belim ağrıyor çok tuaf seyler hissediyorum

benım yumurtlamadan adete kadar gecen sure içerisinde hep agrılarım olurdu . kasık agrısı batmalar gogus şişliği . hamıle oldugum ay tek fark cok gazım vardı bidesıcak basması yanıyordum resmen .ve adete 5 gün kala yerleşme lekesi gordum kahverengi sildikçe gelen bıseydi . sana önerim kafanı bıraz rahatlat kendını hayatın akısına bırak emınım mutlu haber gelecektir . hakkınızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…