busendnz Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2025 181 173 18 25 Salı 16:29 Konu Sahibi Konu Sahibi busendnz #1 Beyaz kremsi dokuda yoğun akintim var reglime 6 gün sizce bu normal mi yani adet öncesinde de akıntı yaşıyordum ama bu kadar yoğun değildi
Beyaz kremsi dokuda yoğun akintim var reglime 6 gün sizce bu normal mi yani adet öncesinde de akıntı yaşıyordum ama bu kadar yoğun değildi
I incibusra Üye Kayıtlı Üye 22 Eylül 2025 498 54 13 26 Salı 16:52 Konu Sahibi Konu Sahibi busendnz #2 busendnz .!.: Beyaz kremsi dokuda yoğun akintim var reglime 6 gün sizce bu normal mi yani adet öncesinde de akıntı yaşıyordum ama bu kadar yoğun değildi Genişletmek için tıkla... O herkeste farklı olur belirtiler benim sadece karın ağrım ve kasık ağrım olmuştu onun dışında hiçbir belirti yaşamamıştım
busendnz .!.: Beyaz kremsi dokuda yoğun akintim var reglime 6 gün sizce bu normal mi yani adet öncesinde de akıntı yaşıyordum ama bu kadar yoğun değildi Genişletmek için tıkla... O herkeste farklı olur belirtiler benim sadece karın ağrım ve kasık ağrım olmuştu onun dışında hiçbir belirti yaşamamıştım