Hamilelik belirtisi mi regl belirtisi mi??

laylalayloom

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
75
17
8
27
kızlaar reglime 3 gün var ama 10 gündür belirtileri fazlasıyla yaşıyorum bel sırt ağrısı göğüslerde hassasiyet uçlarda sivrilme vücudum bi ara yanıyo 10unda dün gece evde test yaptım negatif çıktı şuan bu lekelenme geldi reglim normalde gününden erken gelmez geçen ay 2 gün geç gelmişti bu ayda akıntım da var normalde de akıntım olur ama bilemedim yardım edinizz

Testte negatif ciktiysa adet gununu bekleyin bence. Adet donemindede dediginiz belirtiler oluyor cunku. Bazen gununden gec gelebilir stres kullandigimiz ilaclar mevsimsel degisikler her sey etkileyebiliyor. Bence adet gununu bekleyin. İnsallah istediginiz sonuca ulasirsiniz

Şuan öyle yapıyorum. Normalde adet dönemlerim çok ağrılı geçer iğnesiz ilaçsız geçirdiğimi bilmem. Ama düzenlidir ve günümden önce böyle lekelenme görmemiştim. İnşallah yerleşme belirtisidir 3 aydır korunmuyoruz rabbim hayırlısını versin isteyen herkese bize de inşallah

Gebelik ve hamilelik belirtileri benzer olduğu için gecikme yaşayana kadar bekleyin derim.

Rabbim gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…