Hamilelik belirtisi mi ve idrar testini yumurtamadan sonra en erken ne zaman yapabilirim? YARDIM KIZLARR♥️

papatyam77777

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
189
52
13
27
Kızlar 23 martta ilişki oldu 25 marta en pik zamanı t çizgisinin daha koyu olduğunu gördüğüm zaman dakikalar içerisinde ilişki oldu 1 martta ve 2 martta ilişki oldu. 26 sı sabah test yaptığımda t çizgisi hafif silikleşmişti. Bugün yumurtlamanın 9. Günü test yaptım negatif çünkü heyecan yaptım muhtemelen tutmadı ya diye düşünüyordum 9 gündür belirtim yoktu bugün kasık ağrım saplantım gün boyunca oldu ve beyaz akıntım arttı miktarı çok şaşırdım birde saçmamı bilmiyorum koltuk ağrımda ağrı başladı hafif göğsüme doğru , yine heyecan sardı en erken be zaman yapabilirim testi

Son düzenleme:
En erken regline 4 gün kala

En erken regline 4 gün kala
Evet bunu duymuştum ama önemli olan yumurtlama zamanı erken yumurtlarsan adetten daha önce geç yumurtlarsan daha geç vs diyenler olduğundan kafam karıştı adet döngüm 30 gün 1 mart beklerken 25 şubatta piki gördüm

Daha yeni çıkmaz en erken 12. Gün yapın o zaman

Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum gebelik için bu ay ovulasyon takibine başladım 20 martta yumurtlama 21 martta çatlama oldu silikleşti ama şu 2 gündür tekrar koyulaşma var T çizgisinde bu şekilde olan varmı bu ne anlama geliyor anlayamadım ikinci bir yumurtlama olabilir mi yada gebelik belirtisi olabilir mi adetim düzensiz o yüzden gününü hiç bir zaman net bilmiyorum ama tahmini 5/6 Nisan givi adet olmam lazım

Gebeliğe yakında LH koyu çıkıyor burada bir kaç insan öyle öğrendi. Kuzenimde reglin 23. Günü 13 beta ile kanda öğrenmiştik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…