Hamilelik belirtisi mi? Yardım lütfenn..

Merhaba aynı belirtiler bende de oldu. İlk korunmasız birliktelikti reglden bir gün sonra. 10-15 gündür kasık ağrısı bel ağrısı yaşıyorum.akıntılarımda farklılık var.Bugün reglimde bir gün gecikme oldu. Regl olacak gibi sancım bel ağrım var ama hafif hafif yokluyor. Önce böyle olmazdı hiç. Sizin durumunuz ne oldu gebelik var mı acaba

Merhaba bizde 2 aydır çocuk düşünmeye başladık. Geçen ay değerlendirdiğimiz yumurtlama gününden hemen sonra 15 gün boyunca şiddetli sol kasık agrısı ve belde yanma ağrı yaşadım. Sabah dinlenmiş akşam yatağa düşüyordum. Doktora gittim foliküler kist vajinal enfeksiyonum çıktı. Sonra kist geçti normalmiş. Doktorun verdiği antibiyotiği ve 2 fitili kullandım. Geçti. Tekrar regli oldum 3. Fitilim kalmıştı. Ovülasyon dönemini değerlendirmek için 3. Yü hemen yapmadım 6 mayıs tahmini yumurtlama günümdü. Değerlendirdik ve yine aynı belirtiler başladı gibi. Belimde yanma var. Bunu yaşayan var mı bazıları gebeliğe hazırlık falan diyor anlamadım. Bu arada 3. Fitili de yapacağım ama bebek oluşumu olursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…