Hamilelik belirtisi mi

Çok teşekkür ederim ya kaç oldu yazısıyoruz seninle inan içimi rahatlatıyosun Allah razı olsun🤲🏻 Amin inşAllah Rabbim isteyen herkese versin ♥️ Peki ben kan tahlili için 1 hafta olunca gideyim diyorum orda belli olurmu
Yaaa Allah senden de razı olsun mutlu oldum ♥️ Ben isimleri unutuyorum o kadar çok kişi ile konuşuyorum ki♥️ Ama öyle kan vermeye gitme sakın.
Ben o hataları çok yaptım sen yapma. Çatlama yani silik olan çizgiyi ayın kaçında gördüysen üzerine 14 gün say öyle test yap evde önce. Çizgi görürsen kan ver.
Yani 14.gün senin beklenen adet tarihin demek🌺

Yaaa Allah senden de razı olsun mutlu oldum ♥️ Ben isimleri unutuyorum o kadar çok kişi ile konuşuyorum ki♥️ Ama öyle kan vermeye gitme sakın.
Ben o hataları çok yaptım sen yapma. Çatlama yani silik olan çizgiyi ayın kaçında gördüysen üzerine 14 gün say öyle test yap evde önce. Çizgi görürsen kan ver.
Yani 14.gün senin beklenen adet tarihin demek🌺
Umarım bekleyebilirim o kadar ama tavsiyenizi uyguluycam hayırlısı artık. Gidip ümitlenmekte istemiyorum olumsuzlukla karsılasabilirimde dediğiniz gibi en iyisi beklemek Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah🤲🏻♥️

Umarım bekleyebilirim o kadar ama tavsiyenizi uyguluycam hayırlısı artık. Gidip ümitlenmekte istemiyorum olumsuzlukla karsılasabilirimde dediğiniz gibi en iyisi beklemek Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşAllah🤲🏻♥️
Kan vermek büyük bir umut hem de bir dayanak yokken. Evde pozitif görmeden ne diye kan vereceksin ki. 14 ü bekleyemezsen dayanamam dersen 12.gün de yap bakalım ne çıkacak.

Back
X