Hamilelik belirtisi mi?

Anaymbenana

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
1.788
865
53
9 Şubat'ta regl oldum 4 gün sürdü ama az ve agirisiz geçti ki 3 gün gecikme ile olmuştum.. yumurtlama günü takip etmeden ilişki yaşadık.. şuan reglime 6 gün var fakat bir haftadır regl olacakmış gibi ara ara ağrı giriyor özellikle sol yumurtalık kısmına.. ani hareketlerde iğne batar gibi sızlama oluyor anlam veremiyorum ilk kez böyle oluyor bundan 10 gün önceside kabızlık ve basur sorunu yaşamıştım..sizce bunlar bir belirti mi?

Canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum… adetine de 6 gün var , testte de çıkmaz büyük ihtimal…

Canım bu kadar erken belirti olur mu bilmiyorum… adetine de 6 gün var , testte de çıkmaz büyük ihtimal…
Açıkçası bu ay gebelik istemiyorum çocuk fikrini uzunca bir süre askıya aldım..ilk kez böyle şeyler olunca acaba mi dedim..kendimi hamile gibi de hissetmiyorum..karnımda bı şişkinlik var özellikle yumurtalık kısmında bı ağırlık hissediyorum çokça sivilcelenme de yaşadım kist mi yoksa gebelik mi şüphede kaldım

Bence psikolojik olabilir canım. Hamile olmadığım aylarda o kadar çok belirti yaşadım ki.. sivilcelenme, kasık ağrıları… ama hamile kaldığım ay ne sivilcem vardı ne ağrılar.

Bence psikolojik olabilir canım. Hamile olmadığım aylarda o kadar çok belirti yaşadım ki.. sivilcelenme, kasık ağrıları… ama hamile kaldığım ay ne sivilcem vardı ne ağrılar.
Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah rabbim size de bebeginizi sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…