- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 18
- Konu Sahibi didemaydgn
-
Bende sadece uyku vardı. Evde işte her yerde uyuyordum. Ama bunun hamilelik belirtisi olduğunu bile bilmiyordum. Ama bu tahminler için bana çok erken gibi geldi. Kendinizi yıpratmayinMerhaba arkadaşlar son adet tarihim 22 şubat daha adetime 9 gün var fakat kasık ve bel ağrısı yaşıyorum sinirlilik hali halsizlik ve sürekli uyuma isteği var hamilelik belirtisi olabilir mi? Adetimin bitiminden itibaren bir gün arayla değerlendirdik bu ay olacak mı umutlanmak istemiyorum ama ayakta çok durunca başlıyo sağ kasık ağrım koku hassasiyeti başladı mide bulantısı var psikolojik mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Uyku hali sürekli var yorgunluk ayakta durmak istemiyorum ama bu kasık ağrısı ve akıntı beni şüphelendiriyor 3 aydır bebek istiyoruz diğer aylar böyle bir şey yaşamadımBende sadece uyku vardı. Evde işte her yerde uyuyordum. Ama bunun hamilelik belirtisi olduğunu bile bilmiyordum. Ama bu tahminler için bana çok erken gibi geldi. Kendinizi yıpratmayin
Canım sonucun ne oldu var mı gebelikUyku hali sürekli var yorgunluk ayakta durmak istemiyorum ama bu kasık ağrısı ve akıntı beni şüphelendiriyor 3 aydır bebek istiyoruz diğer aylar böyle bir şey yaşamadım
Merhaba canım evet hamileyim çok şükürCanım sonucun ne oldu var mı gebelik
Ahhh uykuuu oturduğum yerde uyuyakalıyordumBende sadece uyku vardı. Evde işte her yerde uyuyordum. Ama bunun hamilelik belirtisi olduğunu bile bilmiyordum. Ama bu tahminler için bana çok erken gibi geldi. Kendinizi yıpratmayin
Yaa çok sevindim canım Allah hayırlı kucağına aldığın günleri de göstersinAhhh uykuuu oturduğum yerde uyuyakalıyordumhamileymişim meğersemm çok şükür
Benimde reglim yarın bekliyorum sabırsızlıkla aynı belirtiler var az çok ama sanki yavaştan adet ağırları başladı hayırlısı bakalımYaa çok sevindim canım Allah hayırlı kucağına aldığın günleri de göstersin
Kasık ağrım var günlerdir ıslak akıntı burun tıkanıklığı ateş hafif bulantıBenimde reglim yarın bekliyorum sabırsızlıkla aynı belirtiler var az çok ama sanki yavaştan adet ağırları başladı hayırlısı bakalım
Peki elleri ayakların şişiyor muydu uyukladığın zaman ödem gibiAhhh uykuuu oturduğum yerde uyuyakalıyordumhamileymişim meğersemm çok şükür
Amin canım benimYaa çok sevindim canım Allah hayırlı kucağına aldığın günleri de göstersin
Ben hala adet ağrısı çekiyorum adet olucam zannettim hep olmadım çok şükür amaBenimde reglim yarın bekliyorum sabırsızlıkla aynı belirtiler var az çok ama sanki yavaştan adet ağırları başladı hayırlısı bakalım
Evet şişti yüzüğüm dar gelmeye başlamıştı hattaPeki elleri ayakların şişiyor muydu uyukladığın zaman ödem gibi
İnşallah ben de olmam bakalımBen hala adet ağrısı çekiyorum adet olucam zannettim hep olmadım çok şükür ama
Benimde adetim 8 gün geçti halsizlik kaşık ağrısı midede doluluk bulantı var yarın kanda çıkarmı acaba normal teste hiç bişey yokMerhaba canım evet hamileyim çok şükürbiraz erken öğrendim beta takibi yapılıyor şimdi 2 gün önce 60 çıkmıştı şimdi hastaneden dönüyorum 175 olmuş güzel ilerliyor bakalım allah isteyen herkese nasip etsin
Tabi kanda çıkar sekiz gün geçtiyseBenimde adetim 8 gün geçti halsizlik kaşık ağrısı midede doluluk bulantı var yarın kanda çıkarmı acaba normal teste hiç bişey yok
Tabi kanda çıkar sekiz gün geçtiyse
Normal mi teste çıkmamasıTabi kanda çıkar sekiz gün geçtiyse
İnşallah çıkar bakalım ben çok erken öğrendim adetime 2 gün kala kanda idrarda öğrendim bakalım inşallah seninde çıkar güzel haberler alırsınBenimde adetim 8 gün geçti halsizlik kaşık ağrısı midede doluluk bulantı var yarın kanda çıkarmı acaba normal teste hiç bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?