Hamilelik belirtisi mi ?

Peki kanda bata kaç gün varken öğrendiniz sizin gibi bacaga vuran kasık ağrısı yaşıyorum dün yani bata 11 gün varken kanda negatif çıktı tüm umutlarım gitti de. Siz ne kadar varken öğrendiniz acaba merak ettim

2 gün kala öğrendim 11 gün çok erken bu arada 6 gün kala verdiğim test negatifti 4 günde pozitif oldu bence en mantıklısı adetin gecikmesini bekle strese girme

Kanda negatifi görünce çok üzüldüm gerçekten. 19 unda yumurtam çatladı 20 marttan bu yana sol kasik bacak ve bazen de bele vuran ağrı çekiyorum dün akşam da kahverengi lekelenmem oldu dün akşam ultrasyona da baktılar çok gaz çıkmış sonucunda yani kist felan yok dedi gebelik olsada ultrasyonda çıkmaz daha dedi. Ben anlamadım ya ilk kez yaşıyorum bu belirtileri. Sol tarafıma yatınca bile rahatsız ediyor kasiklarim.
2 gün kala öğrendim 11 gün çok erken bu arada 6 gün kala verdiğim test negatifti 4 günde pozitif oldu bence en mantıklısı adetin gecikmesini bekle strese girme

Biraz daha bekle canım negatifi gördükte strese girersin bence diğer tahlili adet gecikmesinden sonra yaptır. Kasık ağrısı ben çok yaşadım günlerce ağrım ve akıntım vardı özellikle ayakta durunca başlıyordu

Kızlar ben de 6.haftayı geçtim bir gebelik yaşıyorum ama mide bulantısı baş dönmesi yok. Halsizlik ve kasık ağrısı bacak ve kalça ağrısı var. Geçen hafta doktor keseyi gördü. Haftaya kalp atışı için çağırdı. Ama ben de zerre mide bulantısı yok. Normal mi sizce

Merhaba arkadaşlar
Uzunca zamandır merak ettiğim ufak bir ayrıntı var. Çoğunlukla bu siteyi takip edip buradan deneyimleri dikkate alıyorum ancak merak ettiğim şeye dair şimdiye kadar net bir şey göremedim.
Evet çok özel olacak sorum farkındayım.
Gebelik yaşayan arkadaşlar, anımsıyorlar mı ya da dikkatlerini çekmiş miydi: mesela, regl dönemi yaklaşırken vajina dış dudaklarda bir genişleme/açılma olmuş muydu?

Evet, ben de hamile kalmak istiyorum ve yaş, tek yumurtalı olma, sigara vs gibi olumsuz şeylerden dolayı çok da olumlu sonuç beklemiyorum ama o dürtü yok mu... Her ay ister istemez bir umutla bekliyorum işte regl olacak mıyım olmayacak mıyım diye...

Bu sitedeki paylaşımlardan dolayı çok şey öğrendim, hepinize samimi paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese Allah'ım sağlıklı ve uzun, güzel ömürlü çocuklar bağışlar.

Sorduğum soruyla ilgili paylaşım yapacak olanlara da şimdiden çok teşekkür ederim.

Ahhh uykuuu oturduğum yerde uyuyakalıyordum hamileymişim meğersemm çok şükür
Merhabalar bende adete 9 gün var sizin gibi 4 aydır gebelik istiyorum buay adetim bittiğinden beri her gün birliktelik yaşadım bu 3.4 gündür kasik ağrım var göğüs ucum biraz acıyor siz testi ne zaman yaptınız bende yapmamak için Zor tutuyorum kendimi

Ayyy hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun canım benim sana tek söyleyeceğim şey nolur testi erken yapıp kendini strese sokma bırak adetin geçsin unut hatta adet olacağını falan 3-4 geçsin sonra ondan sonra tahlil yap ben çok erken öğrendim o yüzden hep acaba yükseldi mi bilmem ne bunları stres yapıp ağladım siz yaşamayın bunları

Merhaba yerleşme kanaması yaşamış mıydınız
Adet günümde ve bir gün sonra çok açık kahverengi akıntı gibi yaşadım ama ne olduğuna karar verememiştim onun iki tane doktora gittim ikiside yerleşme kanaması dedi ama çok gelmedi işaret parmağı tırnağı kadar 3-4 sefer geldi sadece

Günaydın çok teşekkür ederim bekleyeyim bari

Bnde senin gibiydim 2 oğlum dada mide bulantısı hiç yaşamadım ama şuan hamileyim midem maf bir şekilde daha 3 4 haftalık olmasına rağmen

Bn yaşadım sanki açılma gibi sigara kulanan insanim günde bi paket rahat bu ay istiyorduk oldu 4 senedir korunuyorduk sigarala vs alakası yok rabbim ol diyince oluyor

Kasık ağrım var günlerdir ıslak akıntı burun tıkanıklığı ateş hafif bulantı
Hamilemisinix peki sonuç ne oldu bendede burun tiksnmasi basınç var aşırı üşüme var kasik batması var baş ağrısı varda var

Hamilemisinix peki sonuç ne oldu bendede burun tiksnmasi basınç var aşırı üşüme var kasik batması var baş ağrısı varda var
Yok canım değilim maalesef ama ben bunay rahim filmi çektirmiştim ondan kaynaklı olabilir h vücudunu dinleme kafanı rahat tut inşallah hamilesindir bu aylarda da burun tıkanıklığı olur polenlerden

Yok canım değilim maalesef ama ben bunay rahim filmi çektirmiştim ondan kaynaklı olabilir h vücudunu dinleme kafanı rahat tut inşallah hamilesindir bu aylarda da burun tıkanıklığı olur polenlerden
İnşallah canım her ay hamileymiş gibi belirtiler arayıp duruyoruz psikolojik oluyor bazende Rabbim gönlüne göre versin ins

İnşallah canım her ay hamileymiş gibi belirtiler arayıp duruyoruz psikolojik oluyor bazende Rabbim gönlüne göre versin ins
Kesinlikle o kadar arıyoruz ki vücûd onu üretiyor sanki ben artık asla hiçbir şeye bakmamaya karar verdim canım Allah bilir en doğru zamanı Strese girdikçe olmuyor çünkü bütün sistem bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…