merhaba canım moralini bozmak istemiyorum hiç ama geçen ay anlattıklarının birebir aynısını yaşadım regl oldum şimdi yine beklemedeyim reglime 10gün kaldı inşallah seninki benimki gibi olmazMerhaba arkadaşlar 4 aydır çocuk istiyoruz eşimle, yeni evliyiz her ay denediğimiz halde olmadı henüz erken diye doktora gitmedik belki sonra gideriz, bu ay soğan kürü ve gün aşırı ilişki denedik, reglme 3 gün kaldı kasık ve bel ağrılarım var büyük ihtimalle regl diyorum ama son bi kaç gündür çok sık idrara çıkıyorum üşütme falan da yok ondan kaynaklı diyelim, durduk yere sıcak basıyor ayaklarımın altı yanıp duruyor bugün de sürekli uyumaya başladığımı fark ettim 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama yine bi umut işte belki de çok istediğim için psikolojikmen öyle oluyorum ama hamileliklerinde bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Kasıklarım ve belim ağrıyor, sıcak basıyor ve ayak altım yaniyor, etrafımdakiler de rengin çok gitmiş diyor, çok sık idrara da çıkmaya başladım, üstelik ramazandayız gün içinde sıvı tüketimi de yok buna rağmen çok sıkıyorum, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Test yapmaktan korkuyorum negatif görünce çok üzülüyorum
Büyük ihtimalle aynısını yaşarımmerhaba canım moralini bozmak istemiyorum hiç ama geçen ay anlattıklarının birebir aynısını yaşadım regl oldum şimdi yine beklemedeyim reglime 10gün kaldı inşallah seninki benimki gibi olmaz
Sen yine de umudunu kaybetme bu işler hiç belli olmaz adet gecikmesi olana kadar ki süreçte çok çok az belli oluyor belirtiler bazen gebelik oluşuyor bazen oluşmuyor çünkü sıradan döngü belirtilerimize o kadar çok benziyor ki aslında hepimiz öyle düşünüyoruz istediğin için beklentiye girmen çok normal ama bu demek değil ki kesin olamayacak ben geçen ay negatifi görmeme rağmen adetime kadar bekledim adet olunca da neyse bi daha ki ay bakalım dedim asla moralini bozma moral çok önemliBüyük ihtimalle aynısını yaşarımsanırım çok istediğim için umutlanıyorum her şeyden
Haklısın çok teşekkür ederimSen yine de umudunu kaybetme bu işler hiç belli olmaz adet gecikmesi olana kadar ki süreçte çok çok az belli oluyor belirtiler bazen gebelik oluşuyor bazen oluşmuyor çünkü sıradan döngü belirtilerimize o kadar çok benziyor ki aslında hepimiz öyle düşünüyoruz istediğin için beklentiye girmen çok normal ama bu demek değil ki kesin olamayacak ben geçen ay negatifi görmeme rağmen adetime kadar bekledim adet olunca da neyse bi daha ki ay bakalım dedim asla moralini bozma moral çok önemli
İnşallah teşekkür ederimablam yaşamıştı bu durumu. devamlı uyumaya başlamıştı reglsi daha gecikeli 1 hafta olmuştu ve sık idrara çıkıyordu. bi de göğüsleri inanılmaz büyümüştü hemen. tabi kişiden kişiye farkeder ama inşallah gönlünüzden geçen olur
Bence erken deme doktora git tedaviye ihtiyacınız varsa erkenden başlayın bende ilk evliyken erken dedik 3 yıl bekledik hala olmadı ve bir sikintimizda yokmuş şuan bu belirtiler bende de var 5 gün gecikmem var test yapmaktan korkuyorumMerhaba arkadaşlar 4 aydır çocuk istiyoruz eşimle, yeni evliyiz her ay denediğimiz halde olmadı henüz erken diye doktora gitmedik belki sonra gideriz, bu ay soğan kürü ve gün aşırı ilişki denedik, reglme 3 gün kaldı kasık ve bel ağrılarım var büyük ihtimalle regl diyorum ama son bi kaç gündür çok sık idrara çıkıyorum üşütme falan da yok ondan kaynaklı diyelim, durduk yere sıcak basıyor ayaklarımın altı yanıp duruyor bugün de sürekli uyumaya başladığımı fark ettim 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama yine bi umut işte belki de çok istediğim için psikolojikmen öyle oluyorum ama hamileliklerinde bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Kasıklarım ve belim ağrıyor, sıcak basıyor ve ayak altım yaniyor, etrafımdakiler de rengin çok gitmiş diyor, çok sık idrara da çıkmaya başladım, üstelik ramazandayız gün içinde sıvı tüketimi de yok buna rağmen çok sıkıyorum, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Test yapmaktan korkuyorum negatif görünce çok üzülüyorum
Zaten eşime dedim en fazla 2 ay veririm bize, olmazsa direk doktora gidelim. Neden olmadığını öğreniriz en azından. Böyle her ay acaba bu ay olacak mi? Test yapsam negatif görmekten korkuyorum gibi düşüncelerden kurtuluruzBence erken deme doktora git tedaviye ihtiyacınız varsa erkenden başlayın bende ilk evliyken erken dedik 3 yıl bekledik hala olmadı ve bir sikintimizda yokmuş şuan bu belirtiler bende de var 5 gün gecikmem var test yapmaktan korkuyorum
Kesinlikle öyle inşallah ihtiyaç duymadan hamile kalırsınZaten eşime dedim en fazla 2 ay veririm bize, olmazsa direk doktora gidelim. Neden olmadığını öğreniriz en azından. Böyle her ay acaba bu ay olacak mi? Test yapsam negatif görmekten korkuyorum gibi düşüncelerden kurtuluruz
İnşallah, teşekkür ederimKesinlikle öyle inşallah ihtiyaç duymadan hamile kalırsın
Merhaba ne yaptıniz merak ettim tets yaptınız mı benimde gecikmem var evde innovitanin testi var 6 ay oldu ama acali yine de yaptım negatif çıktı emin değilim o testin doğruluğundan bugün de gittim test aldım ama yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diyeBence erken deme doktora git tedaviye ihtiyacınız varsa erkenden başlayın bende ilk evliyken erken dedik 3 yıl bekledik hala olmadı ve bir sikintimizda yokmuş şuan bu belirtiler bende de var 5 gün gecikmem var test yapmaktan korkuyorum
Regli oldun mu canım sonuç nedirMerhaba arkadaşlar 4 aydır çocuk istiyoruz eşimle, yeni evliyiz her ay denediğimiz halde olmadı henüz erken diye doktora gitmedik belki sonra gideriz, bu ay soğan kürü ve gün aşırı ilişki denedik, reglme 3 gün kaldı kasık ve bel ağrılarım var büyük ihtimalle regl diyorum ama son bi kaç gündür çok sık idrara çıkıyorum üşütme falan da yok ondan kaynaklı diyelim, durduk yere sıcak basıyor ayaklarımın altı yanıp duruyor bugün de sürekli uyumaya başladığımı fark ettim 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti ama yine bi umut işte belki de çok istediğim için psikolojikmen öyle oluyorum ama hamileliklerinde bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Kasıklarım ve belim ağrıyor, sıcak basıyor ve ayak altım yaniyor, etrafımdakiler de rengin çok gitmiş diyor, çok sık idrara da çıkmaya başladım, üstelik ramazandayız gün içinde sıvı tüketimi de yok buna rağmen çok sıkıyorum, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi? Test yapmaktan korkuyorum negatif görünce çok üzülüyorum
Ben test yaptım 8 günlük gecikme sonra si şuan 7 haftalık hamileyim korkma bence yap belirtilerin varsa bende korktum ama sonuca çok şaşırdım yaparken hiç inancım yoktu rabbim gönlüne göre versin inşallahMerhaba ne yaptıniz merak ettim tets yaptınız mı benimde gecikmem var evde innovitanin testi var 6 ay oldu ama acali yine de yaptım negatif çıktı emin değilim o testin doğruluğundan bugün de gittim test aldım ama yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye
Çok sevindim maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıniza almayı nasip etsinBen test yaptım 8 günlük gecikme sonra si şuan 7 haftalık hamileyim korkma bence yap belirtilerin varsa bende korktum ama sonuca çok şaşırdım yaparken hiç inancım yoktu rabbim gönlüne göre versin inşallah
Rabbim hayırlısı neyse onu versin bol bol dua et cevrenden dua işteÇok sevindim maşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağıniza almayı nasip etsinben regl oldum 5. Günde
İstiyorum inan herkese de birşey söylenmiyor malum bire bin katılıyor Rabbinden istiyorum ol derse olur Allah'ın izni ileRabbim hayırlısı neyse onu versin bol bol dua et cevrenden dua işteAllah büyük biz aciziz istersek bol bol verir . Anahtarımız dua
Evet canım maalesef regl oldum bitti. Bu ay da ilk defa ovülasyon testi aldım deneyecem. Zaten eşimle karar verdik bu ay da olmazsa doktora görünecez. Nasip artıkRegli oldun mu canım sonuç nedir
Hayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede hamile kalabilirim Allah gönlümüze göre versinEvet canım maalesef regl oldum bitti. Bu ay da ilk defa ovülasyon testi aldım deneyecem. Zaten eşimle karar verdik bu ay da olmazsa doktora görünecez. Nasip artık
Amin inşallah canım yaHayırlısı olsun canım inşallah en kısa sürede hamile kalabilirim Allah gönlümüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?