- 1 Eylül 2023
- 167
- 74
- 13
- 21
- Konu Sahibi Betulqasem
-
Test yapınKizlar selam bi suredir kasiklarimda agri bel agrisi ve ayak agrim vardi bugun adetimin ilk gunu ama olmadim ayak agrim devam ediyor ama garip sekilde akintim cogaldi bugun su ve krem gibi kivamli garip bisey bir se peynir kesigi olyrya oyle geliyor ara sira sabah kan geldi sandim ama akintiymis sizce gebelik velirtisi midir
Merhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)Kizlar selam bi suredir kasiklarimda agri bel agrisi ve ayak agrim vardi bugun adetimin ilk gunu ama olmadim ayak agrim devam ediyor ama garip sekilde akintim cogaldi bugun su ve krem gibi kivamli garip bisey bir se peynir kesigi olyrya oyle geliyor ara sira sabah kan geldi sandim ama akintiymis sizce gebelik velirtisi midir
10 gun once tek cizgi cikti ama yine de bi umit iste merak ettigim acaba bu belirtileri yasayipgebe kalan var mi diyeTest yapın
Benim adetten 1 hafta önce yaptığımda tek çizgiydi. Adet günü yaptığımda kıpkırmızıydı10 gun once tek cizgi cikti ama yine de bi umit iste merak ettigim acaba bu belirtileri yasayipgebe kalan var mi diye
Bi tesy yap istersen ama birliktelik olmadi diyorsun belki gecen ay kalmissindir bilemiyorum canim bi test yapMerhabalar yeni üye oldum birsey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 18nde adet gördüm iki ve ya üç gün fakat eşimle adet gününden sonra birlikdelik olmadı şehir dışına gitmesinden dolayı. Bu ayda gunum dört gün gecikti. 28gunde bir adet oluyorum. Acaba geçen ay hamile kalıp üstüne mi gördüm. Adet olcak gibi hissediyorum fakat olmadım. Çok istiyorum anne olmak, iki yıl olacak evliliğim. Yardımcı olursanız daha önce yaşayan varsa paylasabilirmi lütfen :)
Canım vala olabilirsin 10 gün önce yaptiysan çok erken yapmışsın olsada çıkmazdı zaten10 gun once tek cizgi cikti ama yine de bi umit iste merak ettigim acaba bu belirtileri yasayipgebe kalan var mi diye
Tamam cok tesekkur ederim aksama kadar olmazsam bi test alacagimBenim adetten 1 hafta önce yaptığımda tek çizgiydi. Adet günü yaptığımda kıpkırmızıydıbence elinizde varsa test bi deneyin
Yaaa inanin acemiyim bilmiyorum cok tesekkur ededim peki onerdiginiz iyi bi marka varmi bazen yaniltabiliyormusCanım vala olabilirsin 10 gün önce yaptiysan çok erken yapmışsın olsada çıkmazdı zaten
Adet gunumden once olmustu. Bende yine umutsuzluğa kapılıp yine olmadı diye. Ama şuan günüm dört gün fln geçti tekrar umutlanmaya başladım. Bı kaç arkadaşımda adet görüp daha sonra hamile kaldığını söylemişti bir umut işteBi tesy yap istersen ama birliktelik olmadi diyorsun belki gecen ay kalmissindir bilemiyorum canim bi test yap
Ben bı bebetime bide Dr prüfer öne step diye vardı onlarla yaptım iki cocugumdada hemen çıktıYaaa inanin acemiyim bilmiyorum cok tesekkur ededim peki onerdiginiz iyi bi marka varmi bazen yaniltabiliyormus
Yani bi yine fe test yapin ama olsaydi adet olmazdin diye biliyorumAdet gunumden once olmustu. Bende yine umutsuzluğa kapılıp yine olmadı diye. Ama şuan günüm dört gün fln geçti tekrar umutlanmaya başladım. Bı kaç arkadaşımda adet görüp daha sonra hamile kaldığını söylemişti bir umut işte
Cok teseklur eferimBen bı bebetime bide Dr prüfer öne step diye vardı onlarla yaptım iki cocugumdada hemen çıktı
Kizlar selam bi suredir kasiklarimda agri bel agrisi ve ayak agrim vardi bugun adetimin ilk gunu ama olmadim ayak agrim devam ediyor ama garip sekilde akintim cogaldi bugun su ve krem gibi kivamli garip bisey bir se peynir kesigi olyrya oyle geliyor ara sira sabah kan geldi sandim ama akintiymis sizce gebelik velirtisi midir
Hangi marka daha erken sonuç verir kizlar??Yaaa inanin acemiyim bilmiyorum cok tesekkur ededim peki onerdiginiz iyi bi marka varmi bazen yaniltabiliyormus
Bebetime tam adet gününde silik ama belirgin çizgi çıkarıyor Dr prüfer adet geçtikten sonra çıkarıyor predictor tam bir fiyaskoCok teseklur eferim
Hangi marka daha erken sonuç verir kizlar??
Gebe olabilirsin İnşallah öyledir, test yaparsan bizlede paylaş lütfen:)Kizlar selam bi suredir kasiklarimda agri bel agrisi ve ayak agrim vardi bugun adetimin ilk gunu ama olmadim ayak agrim devam ediyor ama garip sekilde akintim cogaldi bugun su ve krem gibi kivamli garip bisey bir se peynir kesigi olyrya oyle geliyor ara sira sabah kan geldi sandim ama akintiymis sizce gebelik velirtisi midir
Sagolablacim. Allah seni cennetine soksunBebetime tam adet gününde silik ama belirgin çizgi çıkarıyor Dr prüfer adet geçtikten sonra çıkarıyor predictor tam bir fiyasko
Ayy insallah ya bi test alayim sonucu mutlaka atacagimGebe olabilirsin İnşallah öyledir, test yaparsan bizlede paylaş lütfen:)
Bebeğim bak üç beş liralık testlerle yapın vala predictor o kadar pahalı bide yalan çizgi çıkıyorSagolablacim. Allah seni cennetine soksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?